HegesztőanyagokA Böhler Welding nemzetközileg is egyedülálló, teljes körű termékportfolióval rendelkezik saját gyártású hegesztőanyagokból. A körülbelül 2000 terméket magában foglaló széles termékválasztékot folyamatosan a legmagasabb elvárásokat támasztó iparágak aktuális követelményeinek, illetve szükség szerint a piaci igényeknek megfelelően módosítjuk a legszigorúbb minőségi előírások figyelembe vételével.

https://www.voestalpine.com/welding/hu

 


Az ipari tapasztalatok és az alkalmazástechnikai ismeretek az innovatív és testre szabott termékekkel együtt biztosítják megrendelőink számára a termelékenység és védelem ideális kombinációját a lehető legrövidebb idő alatt és termékeik maximális teljesítménybeli kapacitásának kihasználása mellett. Ez, vagyis a „testre szabott védelem” a lényege a UTP Maintenance irányelvének, melynek középpontjában a megrendelő áll.

https://www.voestalpine.com/welding/hu


A Fontargen Brazing a gyártási módszerek és az alkalmazási lehetőségek terén megszerzett mélyreható ismereteinek köszönhetően kínálja a német technológiával készülő bevált termékeken alapuló, legkiválóbb kemény- és lágyforrasztási megoldásokat. A márka alkalmazástechnikai mérnökei számtalan alkalmazással kapcsolatos feladat megvalósítása során csiszolták szaktudásukat.

https://www.voestalpine.com/welding/hu

További információkért lépjen kapcsolatba velünk

Kérem, ne használjon elavult böngészőt!

Ön elavult böngészőt használ!

A honlap használata közben felléphetnek hibák!