Nitrex

NITREX

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Hőkezelő üzemünkben telepítésre került egy Nitrex gyártmányú kemence, amellyel az egyik legkorszerűbb gáznitridálási technológiát van lehetőségünk Ügyfeleink számára kínálni!

Kérjük, amennyiben kérdése van, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: hokezeles@voestalpine.com
Telefon: +36-24-526-572

 

 

 


 

Hőkezelés

2003 végén kezdte meg működését telephelyünkön korszerű hőkezelő üzemünk egy vákuumkemencével (600 x 600 x 900 mm), valamint egy plazmanitridáló berendezéssel. 2004-ben ez kibővült két vákuum-megeresztőkemencével. Köszönhetően a számítógépek által vezérelt technológiai folyamatoknak és adatkezelésnek, valamint a rendkívül pontos berendezéseknek, üzemünk kiváló minőségű hőkezelést szolgáltat megrendelőinknek. Itt dolgozó képzett munkatársaink természetesen szaktanácsaikkal is rendelkezésre állnak acéljaink hőkezelésével kapcsolatos kérdésekben.

Magyarországon egyedülálló plazmanitridáló berendezésünk segítségével 470 – 530 ºC közötti alacsony hőmérsékleten tudunk kész szerszámokon, minimális vetemedéssel nitridálást végezni. Ezzel a technológiával a hagyományos nitridálási eljárások során keletkező átmeneti réteg elmarad vagy minimális lesz, ezáltal a nitridált réteg jól tapad és nem annyira rideg, ugyanakkor a réteg keménysége megfelelő

image015

További információkért lépjen kapcsolatba velünk