Nitrex

  NITREX

  Örömmel tájékoztatjuk, hogy Hőkezelő üzemünkben telepítésre került egy Nitrex gyártmányú kemence, amellyel az egyik legkorszerűbb gáznitridálási technológiát van lehetőségünk Ügyfeleink számára kínálni!

  Kérjük, amennyiben kérdése van, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

  E-mail: hokezeles@voestalpine.com
  Telefon: +36-24-526-572

   

   

   


   

  Hőkezelés

  2003 végén kezdte meg működését telephelyünkön korszerű hőkezelő üzemünk egy vákuumkemencével (600 x 600 x 900 mm), valamint egy plazmanitridáló berendezéssel. 2004-ben ez kibővült két vákuum-megeresztőkemencével. Köszönhetően a számítógépek által vezérelt technológiai folyamatoknak és adatkezelésnek, valamint a rendkívül pontos berendezéseknek, üzemünk kiváló minőségű hőkezelést szolgáltat megrendelőinknek. Itt dolgozó képzett munkatársaink természetesen szaktanácsaikkal is rendelkezésre állnak acéljaink hőkezelésével kapcsolatos kérdésekben.

  Magyarországon egyedülálló plazmanitridáló berendezésünk segítségével 470 – 530 ºC közötti alacsony hőmérsékleten tudunk kész szerszámokon, minimális vetemedéssel nitridálást végezni. Ezzel a technológiával a hagyományos nitridálási eljárások során keletkező átmeneti réteg elmarad vagy minimális lesz, ezáltal a nitridált réteg jól tapad és nem annyira rideg, ugyanakkor a réteg keménysége megfelelő

  image015

  További információkért lépjen kapcsolatba velünk

  megszünteti

  Saját fiók beállításai

  Kérem, legyen egy kis türelme. Kérését feldolgozzuk.