ALKALMAZÁSI TERÜLETEK


Műanyag fröccsöntés

A műanyag fröccsöntés ágazatban a folyamat legidőigényesebb szakasza a hűtés. A fröccsöntött munkadarabok végső minősége szempontjából egyben kritikus szakaszról is van szó.

Az ún. ’’conformal cooling’’ vagy optimalizált hűtés lehetővé teszi a forró pontok célzott elérését, a deformáció és a ciklusidő jelentős csökkentését.

am-test-tube
voestalpine-hpdc

Nyomásos fémöntés

A nyomásos alumínium öntési folyamat optimalizációja a selejtarány-ciklusidő-élettartam hármas egység egyensúlyának meghatározását jelenti.

Az additív gyártástechnológia és az optimalizált hűtés további segítséget nyújtanak a kimosódáshoz, feltapadáshoz, melegrepedéshez kapcsolódó problémák megoldásához, valamint a ciklusidő csökkentéséhez.

KŐOLAJ ÉS FÖLDGÁZ ÁGAZAT / TENGERÉSZET / GÉPIPAR

Az alkalmazáshoz illő anyag kiválasztása során tanácsadással támogatjuk ügyfeleinket. Ezen felül alkalmazásának követelményei alapján segítséget nyújtunk munkadarabjai újra tervezéséhez. A gyártási folyamat támogatása érdekében – a kezdeti tervezési szakasztól a működő alkatrészek előállításáig – csúcstechnológiát képviselő szoftvereket és technológiát használunk.

am-turbine
hinge-hood

AUTÓIPAR, REPÜLÉSTECHNIKA ÉS ŰRKUTATÁS

Az additív gyártástechnológia lehetőségeinek első kedvezményezettjei nagy valószínűséggel az autóipari, a repüléstechnikai és űrkutatási ágazatok. Az ellenálló és könnyű alkatrészek létrehozásának, valamint a lerövidült prototípus-alkotási és gyártási időnek köszönhetően a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Az intelligens energiaelnyelő megoldások a tömegtermeléstől az autósportig forradalmi változásokat tesznek lehetővé.  Olyan csúcstechnológiákat fejlesztő ágazatokról van szó, amelyek számítanak a jövő generációira, és ahol a hatékonyság valamint a szigorú biztonsági követelmények betartása kiemelkedően fontos.Bottom of Form

KÖVESSEN BENNÜNKET

 

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Csapatunk tanácsokkal látja el és támogatja Önt alkalmazások fejlesztésében, munkadarabok tervezésében és lézeres porágyas fúziót alkalmazó berendezéseinknek köszönhetően azok gyártásában is.

Minden csillaggal (*) jelölt mező kötelező.

    Minden csillaggal (*) jelölt mező kötelező.

    Kérem, ne használjon elavult böngészőt!

    Ön elavult böngészőt használ!

    A honlap használata közben felléphetnek hibák!