TÚLSZÁRNYALJUK A LEHETŐSÉGEKET

  Additív gyártástechnológia – Gondoljuk újra a dolgokat


  projekt_2_rendering

  A TERVEZÉSTŐL AZ ALKATRÉSZIG

  Az additív gyártástechnológiát alkalmazó folyamat során számítógéppel támogatott tervezéssel (CAD) létrehozott modell alapján, rétegenként készülnek el a tárgyak. Az additív gyártástechnológiával ellentétben a hagyományos

  gyártás esetén az anyagfelesleget távolítják el a kívánt forma eléréséig, míg a formázó gyártás mechanikus és/vagy termikus erőt alkalmaz olyan eljárásokkal, mint a mélyhúzás, a fröccsöntés, a formázás, az öntés vagy a kovácsolás.

  TELJES KÖRŰ MEGOLDÁS

  Világviszonylatban megszerzett vezető technológiai szerepünknek megfelelve, valamint az anyagok és kezelésük terén hosszú időre visszanyúló tapasztalatunkra támaszkodva, az innováció és a fejlesztés támogatásával és az azokban való aktív részvétellel a termelési és szolgáltatási technikák teljes skáláját kínáljuk az értéklánc egészére kiterjedően. Célunk, hogy felelősségteljes kereskedelmi partnerként az Ön bizalmát is elnyerjük. Ezért az ötvözetek kifejlesztésétől és a fémporok előállításától kezdve, a tervezésen és gyártáson keresztül az utókezelésig teljes körű megoldásokat kínálunk a szükségtelen anyagfelhasználás és a logisztikai lánc kockázatainak csökkentése érdekében.

  Fémporok
  Paraméterek kidolgozása
  Tervezés és szimuláció
  Additív gyártástechnológia
  Hőkezelés
  Megmunkálás
  PVD bevonatok
  Ellenőrzés és tesztek

  RUGALMASSÁG ÉS SZAKÉRTELEM

  Kiválósági központjaink az additív gyártástechnológia fő beszállítóitól származó berendezéseket használnak lézeres porágyas fúzióhoz éppúgy, mint a lézeres felrakóhegesztéshez. Mivel a voestalpine a különböző beszállítóktól származó mindkét gyártástechnológiával dolgozik, rendelkezünk a szükséges rugalmassággal és szakértelemmel ahhoz, hogy az igényeinek leginkább megfelelő additív gyártástechnológiai eljárást válasszuk ki Önnek

  3D Lézeres porágyas nyomtatás 3D Lézeres felrakóhegesztő nyomtatás

  .

  CSÖKKENTETT SÚLY

  Az új tervezési szabadságnak köszönhetően több forma és munkadarab szerelhető össze. Az additív gyártástechnológia a súly és a stabilitás tekintetében jobb eredményeket, és ezáltal optimális gyártást tesz lehetővé.

  SOKRÉTŰSÉG

  Az additív gyártástechnológia a formák és összetett szerkezetek előállításának szinte korlátok nélküli új módját kínálja, ami elősegíti többek között az öntési eljárások során felmerülő problémák megoldását. Az additív gyártástechnológia széles körű alkalmazási lehetőségeiket nyújt a szerszámiparban.

  HATÉKONYSÁG

  A végleges méretekhez közelítő munkadarabok előállításával az additív gyártástechnológia a hatékonyság mozgatórugójának tekinthető.

  KIVÁLÓSÁGI KÖZPONTOK


  KÖVESSEN BENNÜNKET

   

  LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

  Csapatunk tanácsokkal látja el és támogatja Önt alkalmazások fejlesztésében, munkadarabok tervezésében és lézeres porágyas fúziót alkalmazó berendezéseinknek köszönhetően azok gyártásában is.

   Minden csillaggal (*) jelölt mező kötelező.

   cancel
   megszünteti

   Saját fiók beállításai

   Kérem, legyen egy kis türelme. Kérését feldolgozzuk.

   Kérem, ne használjon elavult böngészőt!

   Ön elavult böngészőt használ!

   A honlap használata közben felléphetnek hibák!