meat

MIT NEVEZÜNK ENGINEERED PRODUCTS?

Engineered Products prémium voestalpine anyagokból készülnek, melyek az olyan szükséges szolgáltatásokat is magukban foglalják, mint forgácsolás, hőkezelés, bevonatolás és additív gyártás. Engineered Products kész vagy félkész gyártású darabok, melyek ”alkalmazás kész vagy közel alkalmazás kész” állapotban kerülnek a végfelhasználóhoz. A darabok főbb funkcióinak kialakítását (pl. egyedi hűtés) a voestalpine HPM kínálja. Vevőinknek lehetőségük van a teljesen kész darab beszerzésére, ami azonnal beilleszthető egy szerszámba, berendezésbe vagy beszerelhető minimális utómunkálatokkal.

MEGOLDÁSI ALKALMAZÁSOK

Mint számos ipari megoldással bíró globális szereplő, egyedi mérnöki termékeinket ajánljuk, melyek széleskörű felhasználási területen alkalmazhatók. Szakembereink által tervezett és kifejlesztett mérnöki termékeink túlszárnyalják a meglévő ipari előírásokat és vevőspecifikus, egyéni megoldást kínálnak.

Nyomásos Öntés


Sajtolás, Kivágás, Hajlítás


Műanyag Fröccsöntés


Élemiszer Feldolgozás


Gyógyászat

Egyedi Megoldások

Teljesen egyedi, felhasználásra szabott megoldásokat kínálunk, mely számos előnnyel jár az ipari gyártás minden területén. Olyan vevői értékek, mint teljeskörű alkalmazás hatékonyság, termelékenység adják a hajtóerőt innovatív termékeinknek.

Tudjon meg többet megoldásinkról, kérjük jelentkezzen az alábbi formulán!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON HOZZÁNK:

cancel
megszünteti

Saját fiók beállításai

Kérem, legyen egy kis türelme. Kérését feldolgozzuk.

Kérem, ne használjon elavult böngészőt!

Ön elavult böngészőt használ!

A honlap használata közben felléphetnek hibák!