Engineered Products

MIT NEVEZÜNK ENGINEERED PRODUCTS-NAK?

water jackets

Engineered Products egy használatra kész, voestalpine prémium acélból, egyedi igényre gyártott alaktrész. Engineered Products alkatrészeinket megtervezzük és legyártjuk személyre szabottan, az összes szükséges technológiai lépéssel, mint például a megmunkálás, hőkezelés és a kiváló minőségű PVD bevonat.

Ezeket az (egyedi igényekre szabott) termékeket széleskörű tapasztalatunk felhasználásával terveztük a termelékenység optimalizálása és a termelési hatékonyság növelésének alapjaként számos alkalmazáshoz, különös tekintettel a nyomásos alumínium öntésre, a műanyag fröccsöntésére és az élelmiszer-feldolgozásra.

Igénytől és alkalmazástól függően Additív Gyártású terméket is kínálunk. Ezek az innovatív alkatrészek minden fontos tulajdonságot tartalmaznak (pl. egyedi hűtés), hogy ügyfeleink azonnal felhasználhassák a kész alkatrészt egy szerszámban, gépben vagy szerelvényben, minimális vagy utómegmunkálás nélkül.

Engineered Products alkatrészeink nagyobb termelékenységet és alacsonyabb alkatrészenkénti tulajdonjogi költséget tesznek lehetővé.

Additív Gyártással alacsonyabb ciklusidők és megnövelt élettartam érhető el nyomásos öntés és műanyag fröccsöntés alkalmazásokban.

Engineered Products termékeink jobb darabminőséget biztosítanak, és segítenek csökkenteni a selejt arányt, valamint a karbantartást és az állásidőt.

ENGINEERED PRODUCTS

Fedezze fel Engineered Products termékeink széles választékát, és találja meg azokat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön egyedi igényeinek.

Összes termék
Összes termék

ALKALMAZÁSOK

Minden ügyfelünk megkeresés egyedi kihívás, a tervezés, a gyártás és az értéknövelt szolgáltatások terén szerzett sokéves tapasztalatunk lehetővé tette számunkra, hogy használatra kész termékeket fejlesszünk ki, amelyek többféle felhasználásban is alkalmazhatók.

Globális technológiai megoldások szállítójaként, kiváló minőségű mérnöki termékeket kínálunk a különböző ipari szegmensekhez és alkalmazásokhoz. Szakértőink úgy fejlesztették ki és tervezték ezeket az innovatív, használatra kész termékeket, hogy meghaladják az ipari szabványokat.

A mélyreható anyagismeret, a folyamatok megértése és a tervezési szakértelem a fő pillérei egyedi igényekre szabott termékeinknek, amelyek célja a termelékenység optimalizálása és a termelés hatékonyságának növelése.

Fedezze fel termékkínálatunkat az Ön konkrét felhasználásához!

Nyomásos alumínium öntés
Nyomásos alumínium öntés
Műanyag fröccsöntés
Műanyag fröccsöntés
Élelmiszer feldolgozás
Élelmiszer feldolgozás
Kérem, ne használjon elavult böngészőt!

Ön elavult böngészőt használ!

A honlap használata közben felléphetnek hibák!