Skip to main content

myAPP. Connecting people

aplicația mobilă pentru angajații voestalpine

Aplicația perfectă pentru toată lumea! Disponibilă gratuit pentru toți angajații concernului voestalpine, într-un număr nelimitat de limbi și cu numeroase opțiuni utile și interesante, myAPP este cel mai ingenios și mai distractiv instrument de informare și servicii în format de buzunar!

Descărcați myAPP chiar acum și deveniți parte a acestui univers!

Cum pot accesa myAPP?

Cu cât mai repede, cu atât mai bine! myAPP este disponibilă gratuit pentru toți angajații care utilizează dispozitive cu sisteme de operare iOS sau Android.

Google Play Store

QR Code Google Play Store

Dacă aveți un telefon mobil cu sistem de operare Android (Samsung, Huawei etc.) puteți accesa acest link pentru a descărca aplicația din Google Play sau puteți scana codul QR din dreapta.

Apple App Store

QR Code Apple Store

Dacă aveți un iPhone (sistem de operare iOS), puteți accesa acest link, pentru a descărca aplicația din App Store sau puteți scana codul QR din dreapta!

Iată cum să procedați dacă

 • Excelent! Vă aflați la o singură atingere de ecran depărtare de myAPP! Căutați myAPP în Apps@Work, descărcați-o și înregistrați-vă cu datele de logare de la Windows. Gata, puteți începe!

 • Minunat, mai aveți doar câțiva pași!

  Introduceți și verificați datele de contact actuale (număr de telefon mobil!) pe pagina https://pcd.voestalpine.com. Descărcați myAPP din Google Play sau App Store, conectați-vă cu datele de logare de la Windows și confirmați înregistrarea prin intermediul codului PIN primit prin SMS. Acum sunteți gata de start!

 • Nicio problemă!

  Pentru început, solicitați contul personal de utilizator la adresa https://pcd.voestalpine.com/register.

  În urma solicitării, veți primi prin poștă datele de logare, cu care vă puteți conecta la adresa https://pcd.voestalpine.com; tot aici veți putea introduce datele dumneavoastră de contact (numărul de telefon mobil!). Puteți afla mai multe informații cu privire la operarea portalului PCD aici.

  Odată urmați acești pași, puteți descărca aplicația din Google Play sau App Store. După ce ați descărcat aplicația, nu vă rămâne decât să introduceți datele de logare și să confirmați înregistrarea prin intermediul codului PIN primit prin SMS - distracție plăcută! ATENȚIE: Parola își pierde valabilitatea după 56 de zile și trebuie actualizată prin intermediul portalului voestalpine pentru parole. Puteți afla mai multe informații cu privire la utilizarea portalului pentru parole aici.

  Odată ce ați deschis myAPP, trebuie doar să confirmați că sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate și să selectați un cod UNLOCK (pe care îl puteți înlocui în următorul pas cu Touch-Id). Apoi puteți începe să folosiți aplicația.

Mai multe informații și date de contact

Mai multe informații puteți găsi pe Intranet la adresa: voestalpine.net/myAPP

Aveți și alte întrebări? Nu ezitați să ne scrieți! Ne puteți contacta la adresa: myAPP@voestalpine.com