Skip to main content

myAPP. Connecting people

De mobiele medewerkersapp van voestalpine.

Het is een app voor iedereen! voestalpine myAPP is gratis voor alle medewerkers van de voestalpine-groep en beschikbaar in meerdere talen met talrijke nuttige en interessante functies. Het is de meest ingenieuze en onderhoudende informatie- en servicetool in broekzakformaat!

Download nu en kom erbij!

Hoe kom ik aan myAPP?

Hoe eerder, hoe beter! myAPP is gratis en ongecompliceerd beschikbaar voor alle medewerkers.

DOWNLOAD voor Android mobiele telefoons!

QR Code Google Play Store

Als u een mobiele telefoon met het Android-besturingssysteem (Samsung, Huawei etc.) heeft, kunt u voestalpine myAPP downloaden in de Google Play Store onder deze link of met behulp van deze QR-code.

DOWNLOAD voor iOS-telefoons

QR Code Apple Store

Als u een iPhone (iOS) heeft, kunt u de voestalpine myAPP downloaden in de Apple App Store onder deze link of via deze QR-code!

Het werkt voor iedereen:

 • Geweldig! Dan bent u slechts een tik verwijderd van myAPP! Download myAPP onder Apps@Work, meld u aan met de aanmeldingsgegevens van Windows en klaar!

 • Fantastisch, dan is het meeste werk al gedaan!

  Geef uw persoonlijke communicatiegegevens (mobiel nummer!) op via https://pcd.voestalpine.com. Download myAPP in de Google Play Store of de Apple Store, meld u aan met de aanmeldingsgegevens van Windows, bevestig uw sms-pincode en klaar!

 • Geen probleem, het is in een mum van tijd geregeld!

  Vraag eerst uw persoonlijke gebruikersaccount aan via pcd.voestalpine.com/register. U ontvangt per post uw aanmeldgegevens waarmee u zich kunt aanmelden op pcd.voestalpine.com en uw actuele communicatiegegevens (mobiel nummer!) kunt opgeven.

  Zodra dit is gebeurd, kunt u myAPP downloaden in de Google Play Store of in de Apple Store. Meld u vervolgens eenvoudigweg aan met de aanmeldgegevens van Windows, bevestig de sms-pincode en veel plezier!

  In myAPP moet u eerst akkoord gaan met het privacybeleid, zelf een UNLOCK-code selecteren (die u in de volgende stap kunt vervangen door Touch ID) en dan kunt u aan de slag.

Meer tips

Meer tips en hulp kunt u vinden op het intranet op: voestalpine.net/myAPP

Of stuur uw vragen naar: myAPP@voestalpine.com