voestalpine Böhler Welding

Met meer dan 2000 producten voor verbindingslassen biedt Böhler Welding een in de hele wereld uniek assortiment voor alle klassieke procedés van elektrodenlassen. Duurzame verbindingen maken is onze merkfilosofie, zowel bij het lassen als op menselijk vlak als betrouwbaar partner voor onze klanten.

Böhler Welding - Lasting connections

Perfect op elkaar afgestemde lasmachines, toevoegmaterialen en technologieën in combinatie met onze gerenommeerde knowhow van toepassingen en processen bieden de beste oplossing voor al uw vereisten: Een ware en bewezen verbinding tussen mensen, producten en technologieën. Het resultaat is wat we beloven: Complete lasoplossingen voor duurzame verbindingen.

Staafelektrode

Manueel booglassen met staafelektroden

Meer informatie

TIG-staaf

Gasbeschermd wolfram booglassen

Meer informatie

Gevulde draad

Verbindingslassen met gevulde draden

Meer informatie

Massieve draad

Booglassen met beschermgas (MIG/MAG)

Meer informatie

Flux OP-lassen

Onder poederdek lassen

Meer informatie

Finishing Chemicals

Pickling products for stainless steels and special alloys.

More information

Matchless in Stainless

the Number One supplier for all stainless applications

More information

Automation

Welding process competence

More information

3D Print

Innovative Wire Arc Additive Manufacturing

More information

Service

Alle lasprocessen van staallasconstructies moeten worden gekwalificeerd in overeenstemming met de nieuwe Europese norm EN 1090.

voestalpine Böhler Welding biedt de mogelijkheid om de in uw bedrijf uitgevoerde lasprocessen te kwalificeren met onze bijstand. Met het oog daarop, en onder toezicht van het test- en certificeringsinstituut TÜV SÜD SZA Österreich Technische Prüf-GmbH, hebben wij onafhankelijke lastests uitgevoerd in ons laslaboratorium, gebruikmakend van in totaal 53 verschillende configuraties. We hebben deze stalen getest in overeenstemming met EN ISO 15614-1. De op basis hiervan door voestalpine Böhler Welding Austria GmbH opgestelde lasinstructies (WPS - Welding Procedure Specification) werden eveneens onderzocht en goedgekeurd door TÜV SÜD SZA Österreich. Voor alle verdere vragen hierover kunt u direct contact met ons opnemen.