voestalpine Böhler Welding

Böhler Welding Diamondspark: BÖHLER Ti 46 T-FD

16. okt 2018

You have the most demanding applications in your industry? We have the right cored wire: BÖHLER Ti 46 T-FD is a rutile flux-cored wire designed for joint welding of unalloyed and fine-grained steels with ISO –V charpy requirements down to -30°C.

meer lezen

Werkzeugbau

23. - 24. okt 2018 | Bad Krozingen

Dieses Seminar richtet sich an Fachleute, die mit den gängigen Verfahren im Werkzeugbau bereits vertraut sind und ihre Kenntnisse vertiefen bzw. Fallbeispiele besprechen möchten. Die Schwerpunkte dieser Schulung liegen auf der Vorstellung der entsprechenden Grundwerkstoffe, der geeigneten Schweißzusätze und deren Verarbeitung in den verschiedenen Schweißverfahren.

meer lezen

Grosse Unterstützung für grosse Herausforderungen

Success Story

voestalpine Böhler Welding stellt optimale Schweißleistung für das Dammbauprojekt in Baihetan/China sicher.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding Academy

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures