voestalpine Böhler Welding

The Best for the Best. Best Electrodes for Best Welders.

12. nov 2018

Do you already have stick electrodes from Böhler Welding in your portfolio? We offer the broadest portfolio of stick electrodes in the welding market.

meer lezen

ADIPEC International Petroleum Exhibition

12. - 15. nov 2018 | Abu Dhabi

Abu Dhabi 12 -15 November

meer lezen

BÖHLER Welding filler metals in use on China's high-speed train lines

Success Story

The seamless cored wire BÖHLER HL 51 T-MC from the series Diamondspark by Böhler Welding proves to be a filler material that meets all requirements.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding Academy

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Mitarbeiter/in Qualitätssicherung

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen