voestalpine Böhler Welding

Üdvözöljük a High-end hegesztés jövőjében

22. máj 2017

A 20. század a történelem egy olyan epizódja volt, melyben rendszeresen bukkantak fel új innovatív hegesztési eljárások és hegesztőanyagok, de napjainkra jellemző átütő erejű innovációkat csak ritkán látunk. Ezért is izgalmas a porbeles huzalgyártás új korszakának úttörőjévé válni lenni.

A vadonatúj lézerhegesztett  porbeles huzalokkal a felhasználók kezébe adunk egy kivételesen precíz terméket, amely a legnagyobb kihívásokkal járó hegesztési feladataik megoldására alkalmas. Ezekkel a professzionális huzalokkal a legmagasabb fokú termelékenység érhető el és hidrogén ellen rendkívül védettek. Miközben az innovatív gyártástechnológiája és termékkoncepciója kivételes tulajdonságokkal ruházza fel magas bekapcsolási idejű automatizált vagy robotizált hegesztési alkalmazásoknál.

 

Izgalmas innováció kizárólagos előnyökkel – a legfejlettebb porbeles huzal

Az átlapolt porbeles huzalok precíziós lezárására érdekében a legmodernebb lézertechnológiát sorozatgyártási körülmények között alkalmazták. Ez a technológia a gyártó számára lehetővé teszi egyedi termék előállítását, mely kivételesen kombinálja az átlapolt és a csőbe töltött porbeles huzalok előnyeit. Egyrészről nagy termelékenységű és töltöttségi fokú huzalok nagymennyiségben gyárthatóak le, amely jellemzők eddig csak az átlapolt porbeles huzalok sajátjai voltak . Másrészről ezek a huzalok rendkívül alacsony hidrogén-tartalmú, kiváló előtolási és ívstabilitási tulajdonságúak, mely tulajdonságok csak a csőbe töltött és rézbevonattal ellátott porbeles huzalok sajátjai.

 

A varratnélküli porbeles huzalok napjaink legjobb lehetséges választása

  • különböző hegesztési feladatokhoz, ahol legnagyobb termelékenység és legszigorúbb biztonsági, illetve varratminőségi előírások érvényesek,
  • robotizált sorozatgyártáshoz vagy automatizált hegesztéshez,
  • nagy követelményű iparágak magas biztonsági szintű alkatrészeihez

 

  •  

Termékeink a briliáns hegesztéshez

BÖHLER alform 700-MC (átmérő: 1,0mm, 1,2mm, 1,6mm)

T 69 6 Mn2NiCrMo M M 1 H5

BÖHLER X70-MC (átmérő: 1,0mm, 1,2mm, 1,6mm)

T 69 6 Mn2NiCrMo M M 1 H5

BÖHLER HL 51-MC (átmérő: 1,0mm, 1,2mm, 1,4mm, 1,6mm)

T 46 4 M M 1 H5

 

További információt a BÖHLER alform 700-MC, a BÖHLER X70-MC, és a BÖHLER HL 51-MC huzaljainkról itt talál!