Skip to main content

Nieuws

 • 2022-12-09

  Inventarisatie van de installed base als onderdeel van een strategisch onderhoudsconcept

  Als spoorbeheerder is het van belang om te weten wat er precies aan spoorse materialen in het door jou beheerde netwerk ligt en wat de kwaliteit hiervan is. Dit inzicht maakt duidelijk hoe je het beste preventief onderhoud kunt organiseren. Zo voorkom je niet alleen storingen, maar verleng je ook de levensduur van het spoornetwerk. Lightrailbeheerder HTM vroeg ons om hulp. Voor het gebied Randstadrail inventariseerden we alle wissels en brachten we de benodigde informatie digitaal in kaart.

   

  Lees verder . . . 

 • 2022-11-24

  Let op! Jaarlijkse onderhoudsperiode Rail Services 2023

  Om altijd de maximale beschikbaarheid te garanderen en te zorgen dat wij volgens de vereiste kwaliteitsnormen kunnen blijven produceren, plegen wij groot onderhoud aan diverse machines in zowel onze las-en freesfabriek alsook onze coatinglijn. Het jaarlijkse groot onderhoud is gepland van 9 tot en met 20 januari 2023. Dat houdt in dat we gedurende deze weken niet kunnen zagen, lassen, frezen of coaten.

  Lees verder...

 • 2022-11-17

  Logistiek maatwerk biedt lightrailbeheerder meer efficiency

  Als spoorbeheerder is het van belang dat je project zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. Het beschikbaar hebben van de juiste materialen op het juiste moment en op de juiste plaats is dan ook van groot belang voor een succesvol project. Voor een Haags lightrailproject doken wij met alle betrokken partijen diep in de supply chain. Hierdoor konden we de logistieke stromen zo naar klantwens inrichten dat er een flexibele werkmethode aangeboden kon worden. Door deze methode worden ook nog eens kosten en - door het verminderen van transportstromen - CO₂-uitstoot bespaard.

  Lees verder...

 • 2022-11-10

  Gecoate spoorstaven nu ook op geconserveerde rughellingplaten voor langere levensduur spoorsysteem

  Als je kiest voor coating als extra bescherming van je spoorstaaf, wil je natuurlijk ook dat de bijpassende rughellingplaten en dubbele veerringen dezelfde bescherming kennen. Zo is de complete constructie optimaal beschermd tegen extreme weersomstandigheden of andere invloeden van buitenaf. Beide producten zijn vanaf januari te bestellen in onze webshop.

  Lees verder...

 • 2022-11-03

  De Smart Helmet helpt bij digitalisering van controles op het spoor

  Onze collega en Product Manager Rob van de Grift gaf onlangs een interview aan SpoorPro over de Smart Helmet. De efficiënte communicatiemogelijkheden van deze helm, het handsfree kunnen werken, het reduceren van de kans tot faalkosten en digitale vastlegging maken van de Smart Helmet een waardevolle aanvulling voor beoordeling- en kwaliteitscontroles. Bovendien bespaart het zo onnodige reiskosten en wordt relevante kennis efficiënter ingezet voor het spoor.

  Lees verder...

 • 2022-10-27

  Minor Railtechniek; al een decennium lang een groot succes!

  Afgelopen twee weken was het weer zover; onze zusterorganisatie voestalpine Turnout Technology Netherlands B.V. mocht weer vijfentwintig enthousiaste en leergierige studenten met verschillende studieachtergronden ontvangen in Hilversum. Ons gezamenlijke bedrijventerrein Crailoo was voor de tiende keer het decor voor de minor Railtechniek waar de studenten het practicum wisselbouwen kregen.

  Lees verder...

 • 2022-10-20

  PRISMA anti-loopmat ook in het buitenland succesvol tegen spoorlopers

  Spoorlopers vormen een groot probleem in de railinfrastructuur, ze brengen niet alleen hun eigen veiligheid, maar ook de spoorveiligheid in gevaar. Vertragingen, aanrijdingen, dodelijke ongevallen. Spoorlopers kunnen daarnaast ook zorgen voor traumatische ervaringen voor machinisten, reizigers en hulpverleners. Onze PRISMA anti-loopmat ontmoedigt mensen om zich in of rondom het spoor te begeven en draagt hiermee bij aan een efficiënt en robuust spoornetwerk. De mat is in Nederland en België al op verschillende plaatsen in het spoor geïnstalleerd met positief resultaat. Reden voor de Fransen om de anti-loopmat in te bouwen in de railinfrastructuur van Bordeaux. 

  Lees verder...

 • 2022-09-29

  Meet our crew: Lieke Willemsen, HR Advisor

  De afdeling Human Resources is in deze tijd misschien wel belangrijker dan ooit. Het kan je niet ontgaan zijn dat de arbeidsmarkt is veranderd en dat het werven van nieuwe collega’s een flinke uitdaging is geworden. Maar ook het zorgen voor een vlekkeloze onboarding, het begeleiden van collega’s die te maken krijgen met ziekte, het stimuleren van ontwikkeling door middel van training en doorstroming zijn belangrijke taken voor HR.  En natuurlijk daarnaast het toepassen van relevante wet- en regelgeving en het adviseren van leidinggevenden bij een divers scala aan vraagstukken. Maar misschien nog wel het belangrijkste is dat de afdeling er is voor ondersteuning bij het welzijn en het succes van de medewerker en de organisatie. Wij spraken met onze collega Lieke Willemsen over haar rol als HR Advisor binnen onze organisatie.

  Lees verder...

 • 2022-09-29

  Ontmoeten wij elkaar weer op InnoTrans?

  Na een afwezigheid door de coronapandemie opent de Messe Berlin volgende week haar deuren voor de internationale vakbeurs InnoTrans. Van 20 tot en met 23 september komt de wereldwijde railinframarkt eindelijk weer fysiek samen. 

  Lees verder...

 • 2022-09-15

  Hoe we B2C e-commerce ervaringen vertalen naar B2B succes

  Iedereen is inmiddels wel bekend met een webshop. Ik durf haast met zekerheid te zeggen dat iedereen wel eens een keer iets online heeft gekocht. Zeker gedurende de pandemie heeft online winkelen een toevlucht genomen, want de voordelen van e-commerce werden kristalhelder in tijden dat je zelf niet of nauwelijks de deur uit mocht.

   

  Lees verder...

 • 2022-09-15

  De NRG-las: effectief wapen in strijd tegen verstoringen in het spoor

  De NRG-las is met al zijn innovaties wellicht dé beste onder de elektrische scheidingslassen. Elektrische scheidingslassen stonden tot 2016 in de top drie van meest voorkomende verstorende assets in het spoor. Een doorn in het oog van netwerkbeheerder ProRail, aangezien zij zichzelf ten doel heeft gesteld om een maximaal beschikbaar spoornetwerk te bieden. ProRail zocht hulp en advies in de spoormarkt. Er werd een oproep gedaan om een storingsvrije ES-las te ontwikkelen. Een uitdaging die wij graag aannamen.


  Lees verder...

 • 2022-08-26

  Kabelkoker: kunststof versus beton

  Bij voestalpine Track Solutions Netherlands nemen wij graag onze producten onder de loep, om te kijken of deze nog aansluiten bij (vernieuwde) SPC’s door ProRail. Daar komt tegelijkertijd bij kijken of het specifieke product daadwerkelijk voldoet aan arbotechnisch werkgemak en verduurzaming. Aannemersbedrijf Van Gelder heeft onlangs gebruik gemaakt van onze kunststof kabelkokers, een ergonomisch en duurzaam alternatief voor de betonnen kabelkokers. 

  Lees verder...

 • 2022-08-18

  Vernieuwing St. Sebastiaansbrug in Delft: ‘Dat voelt wel een beetje als een overwinning’

  In 2017 startte het lightrailproject op de St. Sebastiaansbrug in Delft. Deze brug was toe aan een opknapbeurt, waaronder het vernieuwen van de bestaande trambaan over de brug. Een mooi momentum om de brug ook meteen te verhogen, waardoor de brug nu minder vaak open en dicht hoeft. Samen met aannemer Van Gelder en onderaannemer Van Den Heuvel bevinden wij ons inmiddels in de afrondende fase van het project. De spoorconstructie is zo goed als klaar. Wij spraken met Roel van Egmond, projectleider voor Van Den Heuvel over dit project. 

  Lees verder...

 • 2022-08-04

  voestalpine reistip! 5 zonnige spoorlijnen die je niet mag missen

  Afgelopen jaar was het “Europees jaar van de spoorwegen” met als doel het gebruik van de trein als veilig en duurzaam vervoermiddel te bevorderen. Naast veilig en duurzaam, zijn er nog veel meer voordelen te benoemen; zo kun je heerlijk naar buiten kijken en de omgeving echt tot je nemen, heb je lekker veel ruimte om de benen te strekken, kun je onderweg gewoon bellen en internetten en zijn de stoelen vaak een stuk ruimer en comfortabeler dan in een vliegtuig. Deze keer in voestalpine reistip!, vijf zonnige spoorlijnen binnen Europa.

  Lees verder...

 • 2022-07-28

  "voestalpine faciliteert demodag European Hyperloop Week in Hilversum"

  De European Hyperloop Week is ten einde. Op zaterdag 23 juli lieten verschillende internationale studententeams op het bedrijventerrein Crailoo van voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. in Hilversum zien welke futuristische mogelijkheden er zijn voor de toekomst van transport. Ondanks dat de hyperloop vooralsnog een technologische proefballon is, werd op ons bedrijventerrein Crailoo in Hilversum alvast getoond welke expertises de gewiekste tech-studenten in huis hebben.

  Lees verder...

 • 2022-07-21

  De hyperloop: Zoeken naar een nieuwe standaard voor toekomstig duurzaam vervoer

  Afgelopen maandag is de European Hyperloop Week officieel van start gegaan. Dit is een door studenten georganiseerd innovatieplatform dat zich richt op het delen van kennis en daarmee een bijdrage geven om het concept hyperloop (vacuümbuis en door magnetische zwevende PODS op zeer hogesnelheid) telkens een stapje concreter te maken. Er zijn voor de deelnemende teams diverse prijzen te winnen. Denk hierbij aan de categorie afzonderlijke technische oplossingen, het ontwerp van de POD, de invulling die men denkt te geven op het sociaal economisch vlak en de schaalbaarheid, oftewel een totaaloplossing.

  Lees verder...

 • 2022-07-15

  De S5000 functiescheidingsgoot: duurzamer, lichter en sneller te leggen

  Een paar jaar geleden stelde ProRail de harde eis dat hoogspanningskabels in kabelgoten langs het spoor gescheiden moeten zijn van midden- en laagspanningskabels. Los van de veiligheid (alleen gecertificeerde spoorwerkers mogen sleutelen aan hoogspanningskabels), zijn er meerdere redenen voor. Inductiespanning is er een van. Deze kan naastliggende kabels beïnvloeden en zo verkeerde signalen doorgeven. Om ervoor te zorgen dat hoogspanningskabels veilig en herkenbaar in de kabelgoten liggen, hebben we samen met Pion de S5000 ontwikkeld. 

  Lees verder...

 • 2022-07-05

  Opgelet: Nieuwe inzetschroef nodig bij gebruik nieuwe kraagboutspiraal

  Wij benaderen het spoor als totaalsysteem en streven ernaar de levensduur van het complete systeem te verlengen. Zo ook van houten dwarsliggers. Wanneer de kraagbout niet voldoende ‘vlees’ meer heeft om een goede bevestiging van de vlakke rugplaat of rughellingplaat mogelijk te maken, kun je met behulp van de spiraal weer opnieuw een goede bevestiging tot stand brengen. De levensduur van de houten dwarsligger wordt hiermee verlengd. Door internationale standaardisatie is er een overstap gemaakt naar een nieuwe kraagboutspiraal en inzetschroef.

  Lees verder...

 • 2022-06-29

  RailTech Europe 2022: Goede gesprekken over gezamenlijke ambities

  Afgelopen week was het dan eindelijk zover; RailTech Europe 2022. Na ruim twee jaar zonder fysieke beurzen keken we er ontzettend naar uit. In samenwerking met onze zusterorganisaties voestalpine Turnout Technology Netherlands en voestalpine Signaling Siershahn GmbH zijn wij onder de vlag van voestalpine Railway Systems totaalleverancier voor de Nederlandse railinfrabranche en ontvingen wij onze klanten eindelijk weer fysiek op de beursvloer.

  Lees verder...

 • 2022-06-22

  Delft Hyperloop 2022: “Tot nu toe hebben we alle uitdagingen overwonnen”

  Een team van 37 studenten van de TU Delft zijn er dit jaar helemaal klaar voor. De European Hyperloop Week, in het leven geroepen nadat Elon Musk besloot niets meer met de wedstrijd te willen doen, ontvangt dit jaar maar liefst 25 teams op ons bedrijventerrein Crailoo in Hilversum, waaronder Delft Hyperloop VI. Sinds een paar maanden werken zij met man en macht aan hun pod: Helios 1. Vernoemd naar de Griekse zonnegod. 

  Lees verder...

 • 2022-06-03

  Verduurzamen is geen rocket science

  Verduurzaming is tegenwoordig veel meer dan alleen een trend. We horen steeds vaker hoe belangrijk het milieu voor ons is. En hoe belangrijk het is om de negatieve impact op het milieu te verminderen. Bij voestalpine vinden we dat ook. Daarom zijn wij aangesloten bij de CO2-prestatieladder. Een systematiek waarbij de milieu-impact (uitgedrukt in CO2) van een bedrijf in kaart wordt gebracht. 

  Lees verder...

 • 2022-05-15

  Erno Chevallier neemt afscheid als directeur Strategische Ontwikkeling bij voestalpine

  Er dient een interactieve en transparante planningssystematiek opgezet te worden voor spoormaterialen. Niet alleen voor spooraannemers, maar ook voor toeleveranciers. Dit helpt de sector om beter in te spelen op crisissituaties, zoals de oorlog in Oekraïne. Dit stelt Erno Chevallier van voestalpine Track Solutions Netherlands, die onlangs afscheid heeft genomen als directeur Strategische Ontwikkeling.

  Lees verder...

 • 2022-05-13

  Circulair spoor in 2030, het is nu tijd om de handen ineen te slaan

  De railinframarkt staat voor grote uitdagingen. Niet alleen de ambitie van ProRail om in 2030 30% meer treinen te laten rijden legt de lat hoog. Ook zien we toenemende belemmeringen in grondstoffentoevoer als gevolg van onrustige situaties in internationale supply chains, waarvan we niet weten hoe lang dat zal duren. Tel daarbij grote duurzaamheidsdoelstellingen en de realisatie van klimaatneutrale en circulaire railinfra bij op en voila. De railinfra supply chain is definitief veranderd en vraagt om actie.

  Lees verder...

 • 2022-05-05

  Verduurzaming in het spoor: hoe past de hyperloop hierin?

  De capaciteit van het Nederlandse spoor kent haar grenzen. En toch blijft het aantal reizigers en de hoeveelheid goederen die over het spoor worden vervoerd fors groeien. Hoe kunnen we in Nederland het spoor optimaal beschikbaar houden? Is dit hét moment om de hyperloop als aanvulling naast onze huidige infra te gaan implementeren? De implementatie van de hyperloop kan niet alleen bijdragen aan betere beschikbaarheid van transportmodaliteiten, maar ook een boost geven aan de verduurzaming hiervan. 

  Lees verder...

 • 2022-04-26

  Meet our crew: Eric Brink, van Team Lead Quality Assurance Products naar BU Manager Rail Services

  Een essentieel onderdeel van een veilig en betrouwbaar spoorwegnet is de kwaliteit van producten en diensten. Het waarborgen van deze kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo kunnen wij jou verzekeren van een goede samenwerking met een partij die aan alle gestelde eisen voldoet. Wij spraken Eric Brink, hij gaf de afgelopen jaren leiding aan het Quality Assurance Products Team en is sinds kort aan de slag gegaan als Business Unit Manager Rail Services.

  Lees verder...

 • 2022-04-21

  Betere optimalisatie van ballaststromen door van begin tot eind te monitoren

  Het op tijd, tegen een goede prijs én in de juiste hoeveelheid leveren van ballast bij spoorwerkzaamheden is een belangrijke vereiste. Dit zorgt ervoor dat de werkzaamheden in de juiste volgorde en volgens planning uitgevoerd kunnen worden. Het in de juiste hoeveelheid leveren is nu nog beter te optimaliseren door van begin tot eind het proces te monitoren. En dat monitoren? Laat dat maar aan ons over!

  Lees verder . . . 

 • 2022-04-14

  RFID tag: efficiënt digitaliseren begint in ons magazijn

  Anno 2022 ontkom je er haast niet meer aan: digitalisering. Steeds meer bedrijven zien het voordeel hiervan, op meerdere vlakken. Efficiënter werken en minder administratieve rompslomp. De RFID tag (Radio Frequency Identification) doet precies dat. In het magazijn op ons bedrijventerrein Crailoo in Hilversum hebben we al een verbeteringsslag gemaakt in het bestelproces om het voor de klant efficiënter te laten verlopen. En dat gebeurt deels dankzij het inzetten van de RFID tag.

  Lees verder . . . 

 • 2022-04-07

  Digitalisering: een onpersoonlijke toekomst?

  Wie had in 1983 gedacht (het geboortejaar van het internet zoals wij dat nu kennen) dat internet tegenwoordig zo belangrijk zou zijn? Niet alleen op persoonlijk gebied, vooral voor ons werk. En het heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Veel minder papier dat eindeloos wordt geprint dankzij e-mail. Informatie dat 24/7 beschikbaar is. En alles op hoge snelheid digitaal over de hele wereld kunnen versturen. Beter voor de economie. Zou je zeggen. Maar de valkuilen van alles digitaal liggen op de loer. In dit artikel leggen wij de focus op de ‘onpersoonlijke’ dienstverlening.

  Lees verder . . . 

 • 2022-04-06

  DeltaSwitch verplicht onderdeel in opleiding Technische Leider Baan

  Railcenter heeft onlangs een e-learning voor Technisch Leider Baan opgezet. Zeker 200 mensen die de rol van Technisch Leider Baan vertolken, leren tijdens deze opleiding over meerdere actuele onderwerpen. Daar dragen wij en onze collega's van voestalpine Turnout Technology Netherlands B.V., samen met systeemproducent Kampa, ons steentje bij. De DeltaSwitch, die inmiddels uiterst positief wordt ontvangen door de markt, is hier ook aan toegevoegd door ProRail.

  Lees verder . . . 

 • 2022-03-23

  De toekomst van de hyperloop: wat betekent dat voor de railinfra?

  Elk jaar staat er weer een team vol enthousiastelingen klaar om zich honderd procent te storten op het hyperloop project. Dit jaar is het aan Delft Hyperloop VI, het team dat onlangs met volle overtuiging haar ontwerp heeft getoond, waarmee ze deze zomer de competitie aangaat. Een hangende pod waarmee je binnen een half uur van bijvoorbeeld Amsterdam naar Parijs zou kunnen reizen. Een nieuwe transportvorm als aanvulling op het huidige transportnetwerk. Maar wat voor impact heeft dit systeem op de huidige railinfra?

  Lees verder . . . 

 • 2022-03-17

  NOS-medewerkers zitten heerlijk op oude stationsbanken

  Niet alle spoorse materialen hoeven per se weer te worden ingezet in de railinfra. Sommige materialen kunnen prima worden gebruikt voor andere toepassingen. Zo ook een paar van onze oude, zwarte metalen stationsbanken, die een nieuw onderkomen hebben! En niet zomaar een. Sinds kort staan de zitbanken te pronken bij onze overburen bij de NOS. 

  Lees verder . . . 

 • 2022-03-10

  Aangepaste SPC halve tongbewegingen: nu mét kurkrubber sets geleverd

  De SPC00335 van halve tongbewegingen is door ProRail aangepast naar een tweede versie. Deze is nu van toepassing op meerdere typen halve tongbewegingen. Dat houdt in dat er bij vervanging van de in SPC00335 genoemde halve tongbeweging ook kurkrubber onderlegplaten worden meegeleverd. Bij het vervangen van de halve tongbeweging moeten ook de kurkrubber platen worden vervangen.

  Lees verder . . . 

 • 2022-03-03

  Nieuw in ons stofarm portfolio: nevelkanon voor stofreductie

  Het stofarm lossen van ballast heeft in de railinfra behoorlijk wat stof doen opwaaien. Het lossen van ballast in het spoor wordt al stofarm uitgevoerd dankzij de inzet van SALT-wagons. Om ervoor te zorgen dat het gehele proces van ballast verwerking stofarm kan plaatsvinden, hebben wij een nevelkanon aan ons portfolio toegevoegd! Denk hier bij aan het laden en lossen van ballast, maar ook aan depot werk.

  Lees verder . . . 

 • 2022-02-22

  Infratransport terug op het spoor!

  In de jaren ’90 liep vrijwel al het transport ten behoeve van de (vernieuw)bouw over het spoor. Door de jaren heen ontstond er een zogeheten modal shift. Goederenvervoer verliep steeds vaker via de weg. Met het oog op verduurzaming en doelstellingen om gezamenlijk een steentje bij te dragen aan een circulaire economie, rijst de vraag: hoe brengen we het infratransport terug naar het spoor? 

  Lees verder . . . 

 • 2022-02-17

  European Hyperloop Week komt naar Hilversum!

  Zo snel als dat de Hyperloop POD door de buis raast, zo snel vliegt de tijd voorbij. We zijn enorm blij om te kunnen melden dat de European Hyperloop Week dit jaar plaatsvindt op ons eigen bedrijventerrein Crailoo in Hilversum! 

  Lees verder . . . 

 • 2022-02-14

  Samen staan we sterker: Een circulair spoor begint bij ons allemaal

  Het is de Week van de Circulaire Economie. De hele week staat in het teken van circulair ondernemen in de praktijk. Van idee tot uitwerking, waarbij goede samenwerking de sleutel is tot succes. Verduurzaming is noodzakelijk om onze planeet voor toekomstige generaties leefbaar te houden. Iets dat tijdens de klimaattop in Glasgow in november nog meer duidelijk is geworden. En zeker op het gebied van duurzaam reizen zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.

  Lees verder . . . 

 • 2022-02-14

  RailLight: het lichtpunt in de railinfra

  Werken in het donker heeft niet altijd de voorkeur. Toch ontkom je er haast niet aan in de railinfra. Het zicht op emplacementen is, zeker in de wintermaanden, vaak slecht. Om ervoor te zorgen dat collega’s veilig kunnen werken én de omgeving weinig tot geen last van lichtvervuiling heeft, zijn wij een samenwerking aangegaan met Triolight. Met het product RailLight, hebben wij weer een mooie uitbreiding in ons aldoor groeiende portfolio.

  Lees verder . . . 

 • 2022-02-14

  Meet Our Crew: Nynke Schaap, Export Manager

  Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een organisatie die altijd de beste oplossing biedt voor de railinfrastructuur van nu én van de toekomst in zowel binnen- als buitenland. Onze ambitie is om de spoorbranche – waar dan ook ter wereld - één loket te bieden voor alle spoormaterialen en bijbehorende diensten. Wij spraken met onze Export Manager Nynke Schaap, sinds april 2021 verantwoordelijk voor onze International Sales.

  Lees verder . . . 

 • 2022-02-14

  Ombouwservice: meer dan alleen het uitwisselen van materialen

  Veel projecten, te weinig mensen, hoge werkdruk en korte buitenstellingen. Al jarenlang staan we in Nederland voor deze spoorse uitdagingen. Daarom heeft de Mobiele Baan Service (MBS) van ons zusterbedrijf voestalpine Turnout Technology Netherlands tijdens de uitvoering van het vervangen van 83 stuks EBI-switches de aannemer ook ondersteund met het ombouwen van deze wisselstellers. 

  Lees verder . . . 

 • 2022-02-14

  Grondstoffencrisis: “Als je vraag en aanbod goed op elkaar afstemt, komen klanten niet voor verrassingen te staan”

  Grondstofprijzen zijn sterk gestegen, of het nu gaat om staal, koper of beton. Onlangs berichtte SpoorPro daarover. Verschillende leveranciers uit de railinfrabranche vertelden wat de impact is op hun bedrijf en uitten hun zorgen over de toekomst. Ook wij merken de gevolgen, en zien de oplossing in goed supply chain management. Onze directeur strategische ontwikkeling, Wouter Lampe, sprak hierover met SpoorPro.

  Lees verder . . . 

 • 2022-01-11

  Let op! Jaarlijkse onderhoudsperiode Rail Services

  Het nieuwe jaar is ingeluid en dat betekent dat de jaarlijkse onderhoudsperiode in onze fabrieken weer op de agenda staat. Onze Rail Services is gesloten van 31 januari tot en met 11 februari. Gedurende deze periode is zagen, lassen of frezen niet mogelijk.

  Lees verder . . .