Skip to main content
  • Wat bieden wij?
  • Wat bieden wij?
voestalpine Track Solutions Netherlands B.V.

Wat bieden wij?

Je kunt bij ons terecht voor al jouw spoorse uitdagingen. Of het nu gaat om een nieuwbouw- of vernieuwbouwproject of het snel oplossen van storingen en het uitvoeren van kort onderhoud in heavy rail, lightrail of industriespoor, in binnen- en buitenland. Wij leveren je graag de oplossing op maat. Je vindt bij ons niet alleen een groot assortiment producten. Voor het maximaal beschikbaar houden van jouw spoortraject, bieden wij meer dan 14.000 producten, waarvan een groot deel direct uit voorraad leverbaar is.

Wij weten dat jouw spoorwerk strakke planningen vereist en dat je met harde deadlines werkt, omdat steeds kortere buitendienststellingen worden vrijgegeven. Onze logistiek expert denkt graag met je mee om jouw project zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zorgen ervoor dat al jouw spullen op het juiste moment op de juiste plaats in jouw werk worden geleverd. Dit doen we door middel van gespecialiseerde transportmodaliteiten, via spoor, weg of water. Voor transport via spoor biedt onze wagonvloot je verschillende opties voor het transporteren, laden en lossen van jouw spoorbouwmateriaal.

Mocht je andere vragen of behoeften voor andere dienstverlening hebben, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. We kunnen specifieke voorraden voor je aanleggen op locatie of jouw producten vooraf geheel of gedeeltelijk voorbouwen. Niets is te gek. Wij worden in ons werk gedreven vanuit een grote passie voor het spoor en ons doel om jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen in jouw werk. Wij denken graag mee met alle partijen om gezamenlijk te komen tot de beste alternatieven voor de railinframarkt. Immers, je moet je kunnen focussen op jouw eigen werk, het bouwen en onderhouden van een veilig en betrouwbaar spoornetwerk. Dit vormt dan ook de basis van ons bestaan.

Onze organisatie is ingericht in vier verschillende Business Units. Iedere BU kan antwoord geven op jouw specifieke vraag.