Skip to main content

Logistiek

Railtransport

De Railinfrapool is een samenwerking tussen VolkerRail, Strukton Rail en voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. Transportplanners bieden u de juiste railgebonden oplossing voor projecten. De besturing en bijsturing waarborgt de punctualiteit van uw leveringen.

Bij voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. kunt u terecht voor het huren van verschillende goederenwagons. In totaal bestaat de vloot uit 1.300 wagons van de typen Fccpps, Klmos, Kls, Regs  en Uaas. Voor het gezond lossen van ballast kunt u een StofArmLos-Trein inzetten. Voor meer informatie kunt u zich richten tot de Afdeling Railinfratransport &-materieel, T. 035 - 688 96 17.

Sommige producten vereisen een bijzondere transport- en losmethode op uw werkplek. Voor het lossen van spoorstaven kunt u gebruik maken van de Robeltrein (tot 360 meter) en OVI (tot 120 meter). Voor het transport van compleet voorgebouwde wissels kunt u de schuine wagon (WTW) inzetten.

Voorraadconcepten

Afhankelijk van uw specifieke situatie, zijn er diverse concepten ontwikkeld. Voor de bevoorrading van uw project, kunnen depots worden ingericht voor op- en overslag van uw bulkproducten. Ook kunt u gebruik maken van een Container op Locatie, die wordt uitgerust met de benodigde producten voor uw project.

Voor de storing- en onderhoudsmarkt is het snel beschikbaar hebben van producten van groot belang. voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. biedt een Voorraad op Locatie concept, waarbij u het voorraadbeheer aan ons uit handen geeft. Dit is enerzijds financieel aantrekkelijk, terwijl u tegelijkertijd de garantie heeft van beschikbaarheid van componenten.