Skip to main content

Logistiek

Railtransport

De Railinfrapool is een samenwerking tussen VolkerRail, Strukton Rail en voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. Transportplanners bieden jou de juiste railgebonden oplossing voor projecten. De besturing en bijsturing waarborgt de punctualiteit van jouw leveringen.

Bij voestalpine Track Solutions Netherlands kun je terecht voor het huren van verschillende goederenwagons. In totaal bestaat de vloot uit ruim 300 wagons van de typen SALT-1 of SALT-3, Klmos, Kls en Regs. Voor het gezond lossen van ballast kun je een StofArmLos-Trein inzetten. Voor meer informatie kun je je richten tot de afdeling Rail Logistics & Rail Equipment, T. 035 - 688 96 45.

Sommige producten vereisen een bijzondere transport- en losmethode op jouw werkplek. Voor het lossen van spoorstaven kun je gebruik maken van de Robeltrein (tot 360 meter) en OVI (tot 120 meter). Voor het transport van compleet voorgebouwde wissels kun je de schuine wagon (WTW) inzetten.

Voorraadconcepten

Afhankelijk van jouw specifieke situatie, zijn er diverse concepten ontwikkeld. Voor de bevoorrading van jouw project kunnen depots worden ingericht voor op- en overslag van jouw producten. Ook kun je gebruik maken van een container. Deze wordt uitgerust met verlichting, een kleine werkplek en de benodigde producten voor jouw project.

Voor de storing- en onderhoudsmarkt is het snel beschikbaar hebben van producten van groot belang. voestalpine Track Solutions Netherlands biedt een Voorraad op Locatie (VOL)-concept, waarbij je het magazijn- en voorraadbeheer aan ons uit handen geeft. Dit is financieel aantrekkelijk, daar de voorraad niet op je eigen balans is terug te vinden omdat je pas betaald op het moment dat je het gebruikt. Tegelijkertijd heb je de garantie van beschikbaarheid van componenten in je eigen magazijn.