Skip to main content

Werken bij voestalpine Track Solutions Netherlands B.V.

voestalpine Track Solutions Netherlands B.V. ondersteunt beheerders en aannemers bij de aanleg van nieuwe railinfrastructuur en het onderhoud van bestaande railinfrastructuur. Wij bieden onze klanten een unieke combinatie van railgerelateerde producten, logistieke diensten en serviceconcepten.

Ons team bestaat uit circa 160 gepassioneerde medewerkers en werkt vanuit Hilversum. Onze kernwaarden zijn loyaal, doelgericht, betrouwbaar, oplossingsgericht en energiek. De samenwerking in de organisatie is gebaseerd op respect voor elkaars kennis en vaardigheden en een open communicatie.

Onze collega's hebben veel ervaring en expertise op hun vakgebied. Deze kwaliteiten vormen de basis voor slagkracht en innovatie binnen onze organisatie. Het managementuitgangspunt is om de in de organisatie beschikbare talenten optimaal te ontwikkelen en benutten. De leidinggevenden stimuleren teamgeest en samenwerking en sturen op resultaten. Daarbinnen is ruimte voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. 

Open sollicitatie

Heb jij een ongekende nieuwsgierigheid naar de wereld van het spoor? Wil jij werken voor het leukste spoorbedrijf in Nederland, maar zit jouw vacature er niet tussen? Geen paniek, want ook dan willen wij je graag uitnodigen voor een kopje koffie (of thee). Stuur een open sollicitatie en wie weet tot snel! 

>Solliciteer nu

Stages

Op zoek naar een leuke en interessante stage of afstudeeropdracht bij de leukste werkgever in het spoor? Wil jij mooie praktijkervaring opdoen, die goed is voor de rest van je carrière? Stuur ons een bericht, dan nemen we snel contact met je op, of bekijk snel de openstaande stagevacatures.

>Stagevacatures

  

Vacatures voestalpine Turnout Technology Netherlands B.V.

Onze zusterorganisatie voestalpine Turnout Technology Netherlands B.V. is gespecialiseerd in betrouwbare en innovatieve bovenbouwproducten en wisselsystemen voor spoorlijnen. Het leveringsprogramma omvat componenten voor wissels alsmede volledig voor gemonteerde wisselsystemen voor het hoofdspoor, stedelijk vervoer en industriespoor. Zij hebben momenteel de volgende vacatures: