Engineered products za brizganje plastike

Nudimo prilagođena rješenja koja zadovoljavaju potrebe industrijske proizvodnje tvrtkama kao što su proizvođaći alata za brizganje i u industriji brizganja plastike. Inovacija iza naših proizvoda potaknuta je potrebama naših kupaca za optimizacijom produktivnosti, povećanjem ukupne učinkovitosti opreme i minimiziranjem njihovih ukupnih troškova.

Naši Engineered products-i za brizganje plastike mogu optimizirati proizvodnju svojom jedinstvenom kombinacijom naših vrhunskih AM praškastih materijala i značajki dizajna, kao što su optimizirani kanali za hlađenje (u AM proizvedenim umetcima alata). Ovi rashladni kanali omogućuju kraća vremena ciklusa i pružaju homogeniju raspodjelu temperature za smanjenje stope otpada. AM također omogućuje stvaranje ventilacijskih sustava s mikroskopskom poroznošću, što omogućuje ciljano ispuštanje komprimiranog zraka kako bi se osiguralo da kalup ostane bez zraka tijekom ubrizgavanja. Ovi sustavi pomažu u izbjegavanju kvarova uzrokovanih diesel efektom, koji je dobro poznati industrijski problem Druge inovativne mogućnosti AM dizajna uključuju korištenje senzorskih kanala, koji mogu biti napravljeni da omoguće prikupljanje podataka i praćenje proizvodnje u stvarnom vremenu.

Proizvedeni od naših vrhunskih materijala tvrtke BÖHLER / Uddeholm, ovi Engineered products-i nude izvanredne karakteristike poliranja i visoku otpornost na koroziju i habanje—osiguravajući dug životni vijek proizvoda i manje napora pri održavanju. Iza svakog proizvoda, voestalpine HPM pruža potpuno rješenje, uključujući tehnologiju naknadne obrade kao što je toplinska obrada i strojna obrada, te naše usluge s dodanom vrijednošću, koje obuhvaćaju prevlačenje i teksturiranje.

Počevši od odabira pravog materijala, voestalpine HPM radi s našim kupcima duž cijelog lanca vrijednosti—od koncepta do finalne komponente

"Engineered Products" za brizganje plastike

Flow Filter V & X
Flow Filter V & X
Umetci za čepove boca
Umetci za čepove boca
Umetci za cilindrične spremnike
Umetci za cilindrične spremnike
Umetci za poklopce kutija za hranu
Umetci za poklopce kutija za hranu
Umetci za PET predforme
Umetci za PET predforme
umetci za štrcaljke
umetci za štrcaljke
Umetci za epruvete
Umetci za epruvete
Ventilacijski sustavi
Ventilacijski sustavi

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA:

    vaše kontakt podatke

    Ovdje unesite svoje kontakt podatke kako bismo vas mogli kontaktirati

    Please use a browser that is not outdated.

    You are using an outdated web browser.

    Errors may occur when using the website.