Engineered Products

ŠTO SU "ENGINEERED PRODUCTS"

water jackets

“Engineered Products” su prilagođeni dijelovi spremni za upotrebu, izrađeni od voestalpine premium materijala. Dizajniramo i proizvodimo naše engineered proizvode po mjeri, sa svim potrebnim proizvodnim koracima, kao što su strojna obrada, toplinska obrada i visokokvalitetna PVD prevlaka.

Ovi proizvodi (izrađeni po mjeri) dizajnirani su korištenjem našeg opsežnog iskustva pri optimizaciji i povećanju produktivnosti za široku paletu primjena, s fokusom na lijevanje pod visokim pritiskom, brizganju plastike i preradu hrane.

Ovisno o zahtjevu i primjeni, nudimo i 3D printanje metala za naše proizvode. Ovi inovativni dijelovi uključuju sve važne značajke (npr. optimizirano hlađenje) tako da naši kupci mogu odmah koristiti gotove dijelove u alatu, stroju ili sklopu, s malo ili bez završne obrade.

Naši “Engineered Products” omogućuju veću produktivnost i niže ukupne troškove po gotovom proizvodu.

Proizvodnjom s 3D Print tehnologijom postižemo kraća vremena ciklusa i produženi životni vijek u HPDC i PIM aplikacijama.

Naši “Engineered Products” pružaju višu kvalitetu dijelova i pomažu u smanjenju stope otpada, održavanja i zastojima strojeva.

ENGINEERED PRODUCTS

Otkrijte našu široku lepezu “ENGINEERED PRODUCTS” i pronađite one koji najbolje odgovaraju vašim individualnim potrebama.

Svi proizvodi
Svi proizvodi

PRIMJENE

Svaki od izazova naših kupaca je jedinstven, a naše godine iskustva u dizajnu, proizvodnji i uslugama s dodanom vrijednošću omogućile su nam da razvijemo gotove proizvode spremne za upotrebu koji se mogu primijeniti u različitim aplikacijama.

Kao globalni pružatelj rješenja za različite industrije, nudimo visokokvalitetne engineered proizvode za različite segmente i primjene. Naši su stručnjaci razvili i dizajnirali ove inovativne proizvode spremne za uporabu, kako bi premašili industrijske standarde.

Detaljno poznavanje materijala, razumijevanje procesa i stručnost u dizajnu glavni su stupovi za naše proizvode izrađene po mjeri, koji su dizajnirani za optimizaciju produktivnosti i osiguravaju osnovu za povećanje učinkovitosti proizvodnje.

Otkrijte našu ponudu proizvoda za svoju specifičnu primjenu!

Tlačni ljev
Tlačni ljev
Brizganje plastike
Brizganje plastike
Prerada hrane
Prerada hrane

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA:

    vaše kontakt podatke

    Ovdje unesite svoje kontakt podatke kako bismo vas mogli kontaktirati

    Please use a browser that is not outdated.

    You are using an outdated web browser.

    Errors may occur when using the website.