voestalpine

voestalpine, sa sjedištem u Linzu, zbog svoje stručnosti u sektoru metala i njihove prerade, jedna je od vodećih svjetskih grupacija na segmentu tehnologije i proizvodnje kapitalnih dobara. Sa svojim visokokvalitetnim proizvodnim i tehnološkim rješenjima u preradi čelika i ostalih metala, jedan je od vodećih partnera u europskoj automobilskoj industriji, proizvodnji kućanskih aparata, kao i u zrakoplovnoj, naftnoj i plinskoj industriji širom svijeta. Osim toga, voestalpine je svjetski lider u proizvodnji tračnica i specijalnih komponenti za željeznice, čeličnih profila i alatnog čelika.

 

voestalpine čelik se također nalazi u brojnim projektima kao što su Airbus najnovije generacije, Atomium u Bruxellesu, Wembley stadion u Londonu ili Burj Dubai, najviša zgrada na svijetu.

High Performance Metals

voestalpine predstavlja 500 tvrtki unutar grupe, koje su podijeljene na četiri poslovne jedinice. High Performance Metals divizija jedna je od četiri poslovne jedinice usmjerena na visoko legirane čelike i druge metale i napredne tehnologije u proizvodnji metala, strojnih dijelova, komponenti…

U okviru dosljednog fokusiranja na kupca, prisutni smo na 160 lokacija na svim kontinentima.

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.