YouTube

Genom att ladda videon godkänner du YouTubes sekretesspolicy.
Läs mer

Ladda video

Engineered Products för plastformsprutning

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att tillgodose de industriella tillverkningsbehoven hos företag som formsprutar plast och verktygstillverkare som är verksamma inom formsprutningsindustrin. Innovationen bakom våra produkter drivs av våra kunders behov att optimera produktiviteten, öka den totala utrustningseffektiviteten och förbättra totalekonomin.

Våra Engineered Products för plastformsprutning kan optimera produktiviteten genom dess unika kombination av voestalpines premium AM-pulver och designmöjligheter, såsom skräddarsydda kylkanaler (i additivt tillverkade verktygsinsatser). Dessa kylkanaler möjliggör kortare cykeltider och ger en mer homogen temperaturfördelning för att minska skrotfrekvensen. Med hjälp av additiv tillverkning kan ventilationsstrukturer med mikroskopisk porositet tillverkas, vilket möjliggör frigörandet av luft ur formen och säkerställer att formen blir luftfri under insprutningen. Dessa strukturer bidrar till att undvika defekter som orsakas av dieseleffekten vilket är ett välkänt industriellt problem. Andra innovativa designmöjligheter med AM inkluderar användning av sensorkanaler som möjliggör datainsamling och produktionsövervakning i realtid.

Engineered Products tillverkas av våra premiummaterial från BÖHLER / Uddeholm och erbjuder enastående poleringsegenskaper, hög korrosionsmotstånd och slitstyrka – vilket garanterar en lång produktlivslängd och mindre underhållsarbete. voestalpine HPM står bakom varje steg och erbjuder en helhetslösning där all efterbearbetning i form av värmebehandling, maskinbearbetning, beläggning och texturering är inkluderade.

Redan från materialvalet så hjälper vi våra kunder genom hela värdekedjan – från koncept till färdig komponent.

Engineered Products för plastformsprutning

Flow Filter V & X
Flow Filter V & X
Insatser för kapsyler
Insatser för kapsyler
Insatsverktyg för cylindriska behållare
Insatsverktyg för cylindriska behållare
Insatser för lock till livsmedelsbehållare
Insatser för lock till livsmedelsbehållare
Insatser för PET-formar
Insatser för PET-formar
Insatser för sprutor
Insatser för sprutor
Insatser för provrör
Insatser för provrör
Avluftningsstrukturer
Avluftningsstrukturer

Contact us for more information

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.