Om voestalpine High Performance Metals Sweden

Sedan våren 2007 ingår Uddeholm i den internationellt börsnoterade stålkoncernen voestalpine AG med säte i österrikiska Linz. voestalpine High Performance Metals Sweden är Uddeholms säljbolag i Sverige med regionkontor i Göteborg samt värmebehandlingscenter och lager i Vetlanda. På nära håll har vi dessutom Uddeholms centrallager i Hagfors med 10 000 ton verktygsmaterial och ca 4 000 artiklar.

I vår produktportfölj finns verktygsstål, aluminium, gjutgods, värmeledande material och specialstål för maskinkomponenter.

EN DEL AV VOESTALPINE AG

voestalpine AG är en globalt ledande koncern inom teknik och kapitalvaror med en unik kombination av material- och processkompetens. Koncernen fokuserar på produkt- och systemlösningar baserade på stål och andra metaller av högsta kvalitet inom teknikintensiva industrier och nischer. voestalpine med huvudkontor i Linz, Österrike, representeras av 500 koncernföretag i över 50 länder. Gruppen är uppdelad i fyra divisioner där High Performance Metals är specialiserad på produktion och bearbetning av tekniskt avancerade och högpresterande material. Varje division innehar en ledande position inom sitt verksamhetsområde.

 

_l1_5167
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.