Engineered Products

VAD ÄR ENGINEERED PRODUCTS

water jackets

Engineered Products är kompletta, kundanpassade detaljer som är tillverkade i premiummaterial från voestalpine. Vi designar och tillverkar våra skräddarsydda Engineered Products med all tillhörande service såsom bearbetning, värmebehandling och PVD-beläggning.

Tack vare vår omfattande erfarenhet har vi kunnat skräddarsy dessa produkter för optimerad produktivitet och ökad produktionseffektivitet. Vi erbjuder Engineered Products till många olika applikationer, framförallt inom pressgjutning, plastformsprutning och till livsmedelsindustrin.

Beroende på krav och applikation så kan vi också erbjuda additiv tillverkning i metall. Dessa innovativa delar innehåller redan alla viktiga funktioner vilket gör att våra kunder kan använda dem omedelbart med liten eller ingen slutlig efterbehandling.

 

 

Våra Engineered Products möjliggör högre produktivitet och lägre totalkostnad per tillverkad del.

Med additiv tillverkning uppnås kortare cykeltider och ökad livslängd i applikationer för pressgjutning och plastformsprutning.

Våra Engineered Products ger högre kvalitet på detaljerna och bidrar till minskad andel skrot, underhåll och stilleståndstid.

ENGINEERED PRODUCTS

Upptäck vårt breda utbud av Engineered Products och hitta de produkter som bäst passar dina specifika behov.

Alle Produkter
Alle Produkter

APPLIKATIONER

Varje kund har unika utamningar som vi vill hjälpa till att lösa. Genom vår mångåriga erfarenhet av design, tillverkning och efterbehandlingar har vi nu utvecklat kompletta produkter som kan användas i en mångd olika applikationer.

Som en global leverantör inom olika branscher erbjuder vi högkvalitativa Engineered Products för olika segment och applikationer. Våra experter har utvecklat och designat dessa innovativa produkter för att överträffa branchstandarden.

Djup materialkunskap, processförståelse och designkompetens är de viktigaste grundpelarna i våra skräddarsydda produkter, som är utformade för att optimera produktiviteten och ge en grund för ökad produktionseffektivitet.

Upptäck vårt produktsortiment!

Pressgjutning
Pressgjutning
Plastformsprutning
Plastformsprutning
Livsmedelsproduktion
Livsmedelsproduktion

Contact us for more information

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.