Skip to main content

Hoogste kwaliteit

Wij vinden kwaliteit van onze producten en diensten erg belangrijk, omdat we weten dat we daarmee bijdragen aan een veilig en betrouwbaar spoorwegnet. Door de inzet van onze productkeurders, verzekeren we ons van de levering van foutloze producten die op het juiste tijdstip aan jou worden geleverd. We zitten dicht op het productieproces, waardoor we zicht hebben op de productkwaliteit, maar ook op de productbeschikbaarheid. Onze projectmedewerkers werken met je mee op jouw bouwlocatie om logistieke stromen zo efficiĆ«nt mogelijk in te richten en sturen. Hiermee reduceren we faalkosten en garanderen we dat jouw spoorwerk zo snel en goed mogelijk verloopt. 

Al onze producten en diensten voldoen aan de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Voor leveringen die worden verwerkt in de ProRail-infrastructuur gelden de specificaties en regels die door ProRail worden gesteld.

Wij beschikken over de juiste kwalificaties en certificaten, hierdoor ben je verzekerd van een goede samenwerking met een partij die aan alle gestelde eisen voldoet.

Kwaliteitsmanagementsysteem lastechnieken

Kwaliteitsmanagementsysteem

Entity in Charge of Maintenance

Vervoerslicentie

Managementsysteem G&VW