Skip to main content
Terug naar het overzicht

De zomervakantie is voorbij

2017-08-25 | 

Reis dus weer met de trein! Er is in de afgelopen zomermaanden hard gewerkt om het spoor voor u te vernieuwen en te verbeteren.

Beste reiziger, de zomervakantie is weer voorbij! Dit betekent dat het vanaf volgende week weer een stuk drukker zal worden op de weg. Reizen met de trein, in plaats van stilstaan in de file, is voor veel mensen weer een goede oplossing. Daar komt bij dat het reizen met de trein vanaf nu weer een stuk aangenamer is door een vernieuwd en verbeterd spoor door het hele land. De spoorbranche is in de zomermaanden namelijk druk bezig geweest om het spoor te vernieuwen en te verbeteren. Mooie projecten die hierbij in het oog springen zijn natuurlijk de vernieuwing van het spoor op de Moerdijkbrug en bij Utrecht Centraal. In totaal zijn er in de afgelopen zomermaanden op 40 plekken (!) in Nederland werkzaamheden uitgevoerd. 

In de spoorbranche wordt altijd goed vooruit gedacht en probeert men met alle factoren rekening te houden. Daarom is er juist in de zomermaanden zo hard doorgewerkt, om mensen zo min mogelijk in de weg te zitten. Wij snappen deze werkwijze maar al te goed. Het motto van voestalpine Railpro is niet voor niks 'ONE STEP AHEAD'!