Skip to main content
Terug naar het overzicht

Nieuwe coating beschermt NRG-las nog beter

2019-08-22 | 

De afgelopen tijd hebben wij ons ingezet voor het ontwikkelen van een nieuwe coating ter bescherming van onze NRG-las. Deze nieuwe coating hecht beter en vormt een meer gelijkmatige laagdikte. Bovendien is deze beter bestand tegen beschadigingen. Vanaf nu kunt u gebruik maken van deze verbeterde coating.

Loctite coating; voor beter resultaat

Wij werken iedere dag aan het verbeteren van onze producten, zodat deze een langere levensduur krijgen of een beter gebruiksgemak kennen. Zo hebben wij ons de afgelopen tijd ingezet voor het ontwikkelen van een nieuwe coating voor de NRG-las. Vanaf nu starten wij met het leveren van de NRG-las met deze nieuwe coating.

Betere hechting en bescherming

De nieuwe coating hecht beter en vormt een meer gelijkmatige laagdikte. Bovendien is deze beter bestand tegen beschadigingen. Zo is jouw NRG-las vanaf vandaag nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals regenwater, strooizout of zeewater.

Overgangsperiode

De komende tijd is een overgangsperiode waarin wij zowel NRG-lassen oude coating als met niuewe coating leveren. De wijziging in de coating heeft geen gevolgen voor de prijsstelling van de NRG-las. Ook de wijze van plaatsen en installeren van de NRG-las blijft onveranderd. Dit kun je nalezen in het Plaatsings-, Onderhouds- en Sloopvoorschrift. Voor het repareren van eventuele schades is er een universele herstelset beschikbaar.

De NRG-las is voorzien van een isolerende coatinglaag. De coating zorgt ervoor dat de las beschermd is tegen invloeden van buitenaf zoals regenwater, strooizout en zeewater. Nog belangrijker; ijzerslijpsel en splinters krijgen geen kans om zich te hechten rondom de voet van de spoorstaaf, waardoor ongewenste stroomgeleiding wordt tegengegaan. Bescherming tegen deze invloeden verlengt de levensduur van de las en voorkomt mogelijke storingen.

Sjors van de Vecht