Skip to main content

Een supertrotse productmanager Robbert van der Schaaf presenteerde gisteren de voordelen van het scannen van producten in de nieuwe Voorraad Op Locatie (VOL-)vestiging voor Asset Rail te Zwolle.

“Per 1  juni is Asset Rail de verantwoordelijke aannemer voor PGO-gebied Drenthe. Asset Rail heeft ook in andere PGO-gebieden al meerdere vestigingen aan ons overgedragen binnen het Voorraad Op Locatie-concept. Locatie Zwolle is de nieuwste vestiging voor Asset Rail en werd gisteren feestelijk geopend.”

Het uitbesteden van lokale magazijnen heeft verschillende voordelen. “In deze VOL-magazijnen zijn de voorraden in ons beheer en de aannemer kan hieruit gebruiken wat hij nodig heeft. Door het scannen wordt direct geregistreerd wat de aannemer uit het magazijn onttrekt. Er wordt pas gefactureerd na gebruik. Zo besturen we de voorraden volledig naar behoefte. De klant is hiermee ontzorgd, kan zich focussen op het onderhouden en bouwen van de railinfrastructuur en bespaart tegelijkertijd kosten van hoge voorraden,” aldus de trotse productmanager.

“Op dit moment beheren wij al 10 magazijnen voor storing- en onderhoudsaannemers.”