Skip to main content
Terug naar het overzicht

Nieuwe organisatiestructuur voor optimale dienstverlening

2017-03-29 | 

De wereld is in beweging en wij bewegen mee. Wij streven naar een optimale dienstverlening aan onze partners. Om onze slagkracht en effectiviteit te vergroten werken wij vanaf 1 april 2017 vanuit een Business Unit organisatie. De nieuwe structuur leidt tot kortere interne lijnen en biedt ruimte voor betere samenwerking met onze partners. Onze organisatie wordt opgedeeld in vijf Business Units en ondersteunende stafafdelingen. Hieronder ziet u de vijf Business Units met de verantwoordelijke Business Unit managers.

Mocht u vragen hebben over de nieuwe organisatiestructuur, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen onze organisatie. Hij/zij helpt u graag verder.

Dit jaar gaat u nog meer nieuws van ons vernemen, zo lanceren we binnenkort onze webshop. Het plaatsen van uw bestellingen en bijbehorend facturatieproces verloopt dan volledig geautomatiseerd. Tevens wordt onze website vernieuwd en kunt u ons op Social Media via LinkedIn, Twitter of Facebook volgen. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in de railinframarkt en binnen onze techniekvelden.