Skip to main content
Terug naar het overzicht

Groei lightrailmarkt waarmaken met gepland onderhoud

2019-06-04 | 

Het openbaar vervoer maakt zich op om gehoor te kunnen geven aan de toenemende capaciteitsvraag. Ouderen worden steeds ouder en blijven langer mobiel. Urbanisatie en files op de wegen zorgen voor een grotere vraag naar mobiliteit. Meer gebruik maken van het openbaar vervoer biedt hier de uitkomst.

Hoe laten druk bezette netwerken zich onderhouden?

Voor de lightrailnetwerken creƫert dat kansen om naartoe te werken. Tegelijkertijd roept dat vragen op. Verhogen we de capaciteit en breiden we netwerken uit? Hoe behouden we de veiligheid? Laat het onderhoud zich nog inplannen bij druk bezette netwerken?

Gepland onderhoud en focus

Een gedegen netwerk en het liefst zoveel mogelijk gepland onderhoud. Dat maakt dat het lightrailverkeer deze toekomst waar gaat maken. Dit is dan ook de focus van het voestalpine lightrailteam. Binnen dit team zijn commerciƫle & technische kennis gebundeld van voestalpine WBN en Railpro.

Dit team benadert de lightrailmarkt actief om bovenstaande vraagstukken op te pakken. Wil je hier niet op wachten en nu al met ze in contact komen? Dit team is bereikbaar via de contactgegevens op deze pagina.