Skip to main content
Terug naar het overzicht

Eerste vrouwelijke accountmanager voor voestalpine Railpro

2017-11-19 | 

Op Internationale Mannendag – de dag die onder andere in het teken staat van het bevorderen van gelijkheid tussen mannen en vrouwen - stellen we graag onze eerste vrouwelijke accountmanager aan je voor, Chantelle van de Merwe.

Samen met collega’s Björn Heruer, Jur Koetze, Ton Goes en Tom Verbeeten beMANT zij het team Accountmanagement, een afdeling waarbij ze een warm welkom ervaart. “Ik kan het goed vinden met mijn nieuwe collega’s, al zijn ze natuurlijk niet helemaal nieuw voor me. Ik ben overgestapt binnen voestalpine Railpro van Railtransport naar Accountmanagement. De kennis en ervaring die ik daar al heb opgedaan, kan ik nu perfect toepassen.”

Alsof starten in een nieuwe functie nog niet genoeg is, heeft het thuisfront ook haar aandacht nodig op het moment. “Ik zit middenin een verhuizing. Hoe kun je het zo plannen hè? Al met al was het dus wat chaotisch afgelopen maand. Maar met hulp van mijn collega’s heb ik een goede inwerkperiode gehad en vanaf komende week ga ik me over mijn eerste accounts ontfermen. Dan gaan onze relaties snel meer van me zien en stel ik me graag persoonlijk voor.”

Chantelle, veel plezier in je nieuwe functie namens al je collega’s!