Skip to main content

Europa laat de economische crisis definitief achter zich. De aantrekkende economie is ook merkbaar in de spoorsector. Er wordt momenteel op ongekend veel plaatsen aan het Europese spoornetwerk gebouwd. Dit is natuurlijk een positieve ontwikkeling. Maar tegelijkertijd overstijgt de vraag naar materialen in sommige productgroepen het aanbod. Dit leidt tot druk op de internationale beschikbaarheid van grondstoffen. Producenten schalen op in mensen en middelen, maar kunnen niet voorkomen dat ze soms langer moeten wachten op grondstoffen om producten te fabriceren. In sommige productgroepen resulteert dit in langere levertijden.

Om beschikbaarheid van de door u benodigde spoormaterialen te garanderen is het voor ons van groot belang zo duidelijk mogelijk inzicht te krijgen in uw materiaalbehoefte voor een periode van 6 tot 12 maanden. Met dit inzicht kunnen we samen zorgen voor een optimale beschikbaarheid van de door u gewenste materialen. Zodat u uw werk probleemloos kunt uitvoeren. Graag treden we met u in contact om dit verder met u te bespreken.   

Uiteraard zijn onze collega’s altijd beschikbaar voor vragen over levertijden en planningen. Voor meer informatie, hulp en advies kunt u te allen tijde contact opnemen met uw accountmanager.