Cine suntem

Voestalpine în lume

Grupul Voestalpine are sediul central în Linz, Austria și este unul dintre principalii furnizori din Europa pentru industria auto, electrocasnice și industria energetică. Un lider mondial în tehnologia căilor ferate, oțelurilor de unelte și profilelor speciale Voestalpine este de asemenea numărul unu european pentru producția de șine.

Voestalpine are 500 de companii de distribuție și producție distribuite pe 5 continente și împărțite în 4 divizii: Steel, High Performance Metals, Metal Engineering și Metal Forming.

Voestalpine se regăsește și în numeroase produse cum ar fi cea mai recentă generație Airbus, Atomium din Bruxelles, Stadionul Wembley din Londra sau Burj Dubai, cea mai înaltă clădire din lume.

Divizia High Performance Metals

Divizia noastră se concentrează pe materiale de înaltă performanță, oțeluri și aliaje speciale pentru aplicații cu o componentă tehnologică puternică. Alături de companiile de producție cu sediul în Austria, Germania, Suedia, Brazilia și SUA, o rețea globală de companii de vânzări și de servicii asigură o apropiere constantă de clienți.

Voestalpine High Performance Metals în Romania

Incepand cu 21.12.2017 voestalpine High Perfomance Metals Romania SRL este noul nume al companiei Bohler Uddeholm Romania SRL

Un nume nou pentru această companie prezenta in Romania, inca din anul 1950 ca si reprezentanta Bohler.

Istoricul Bohler-Uddeholm, la care se adaugă inovarea ca un obiectiv al fabricilor, în cercetarea și dezvoltarea de materiale, se alătură angajamentul constant de a oferi valoare clienților noștri prin servicii și materiale de înaltă performanță .