Cine suntem

Voestalpine in lume

Grupul voestalpine are sediul central in Linz, Austria si este unul dintre principalii furnizori din Europa pentru industria auto, electrocasnice si industria energetica. Un lider mondial in tehnologia cailor ferate, otelurilor de unelte si profilelor speciale, voestalpine este de asemenea numarul unu european pentru productia de sine.

voestalpine are 500 de companii de distributie si producție distribuite pe 5 continente si impartite in 4 divizii: Steel, High Performance Metals, Metal Engineering si Metal Forming.

voestalpine se regaseste si in numeroase produse cum ar fi cea mai recenta generatie Airbus, Atomium din Bruxelles, Stadionul Wembley din Londra sau Burj Dubai, cea mai inalta cladire din lume.

Divizia High Performance Metals

Divizia noastra se concentreaza pe materiale de inalta performanta, oteluri si aliaje speciale pentru aplicatii cu o componenta tehnologica puternica. Alaturi de companiile de productie cu sediul in Austria, Germania, Suedia, Brazilia si SUA, o retea globala de companii de vanzari si de servicii asigura o apropiere constanta de clienti.

Voestalpine High Performance Metals in Romania

Incepand cu 21.12.2017 voestalpine High Perfomance Metals Romania SRL este noul nume al companiei Bohler Uddeholm Romania SRL

Un nume nou pentru aceasta companie prezenta in Romania, inca din anul 1950 ca si reprezentanta Bohler.

Istoricul Bohler-Uddeholm, la care se adauga inovarea ca un obiectiv al fabricilor, in cercetarea si dezvoltarea de materiale, se alatura angajamentul constant de a oferi valoare clientilor nostri prin servicii si materiale de inalta performanta .

Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.