Cine suntem

Voestalpine în lume

Grupul voestalpine are sediul central în Linz, Austria si este unul dintre principalii furnizori din Europa pentru industria auto, electrocasnice si industria energetica. Un lider mondial in tehnologia cailor ferate, otelurilor de unelte si profilelor speciale, voestalpine este de asemenea numarul unu european pentru productia de sine.

voestalpine are 500 de companii de distributie si producție distribuite pe 5 continente si impartite in 4 divizii: Steel, High Performance Metals, Metal Engineering si Metal Forming.

voestalpine se regaseste si in numeroase produse cum ar fi cea mai recenta generatie Airbus, Atomium din Bruxelles, Stadionul Wembley din Londra sau Burj Dubai, cea mai inalta cladire din lume.

Divizia High Performance Metals

Divizia noastră se concentrează pe materiale de înaltă performanță, oțeluri și aliaje speciale pentru aplicații cu o componentă tehnologică puternică. Alături de companiile de producție cu sediul în Austria, Germania, Suedia, Brazilia și SUA, o rețea globală de companii de vânzări și de servicii asigură o apropiere constantă de clienți.

Voestalpine High Performance Metals în Romania

Incepand cu 21.12.2017 voestalpine High Perfomance Metals Romania SRL este noul nume al companiei Bohler Uddeholm Romania SRL

Un nume nou pentru aceasta companie prezenta in Romania, inca din anul 1950 ca si reprezentanta Bohler.

Istoricul Bohler-Uddeholm, la care se adauga inovarea ca un obiectiv al fabricilor, in cercetarea si dezvoltarea de materiale, se alatura angajamentul constant de a oferi valoare clientilor nostri prin servicii si materiale de inalta performanta .