Skip to main content

Nieuws

  • 2023-12-07, 13:45

    Duizendste DeltaSwitch geïnstalleerd

    Een bijzondere mijlpaal is bereikt: in samenwerking met Kampa hebben wij de duizendste DeltaSwitch geïnstalleerd. Dit innovatieve systeem is geïmplementeerd in alle Bestaande Generatie-wissels met een hoog tongprofiel van ProRail. Zowel op betonnen wisselliggers als op hout. 

  • 2023-11-28, 13:42

    Op het juiste spoor: minor Railtechniek wederom een succes

    Afgelopen twee weken was het weer zo ver: de elfde editie van de Minor Railtechniek stond op het programma! Achttien gedreven en leergierige studenten, allemaal met verschillende studieachtergronden, meldden zich op ons terrein in Hilversum. Om vervolgens een kruiswisselcomplex uit te lopen. Eindbestemming voor het wissel: Station Den Haag Centraal.

  • 2023-02-24

    Veilig werken? Dit is hoe wij dat doen!

    Een gewone donderdagochtend in februari. Onze grote vergaderzaal – de Locomotief – druppelt vol met onze veiligheidsambassadeurs en teamleiders. Er staat een training op de planning. Vandaag oefenen zij, met een trainingsactrice, gesprekken die je kan voeren tijdens bijvoorbeeld een veiligheidsobservatie- ronde. Dit is een belangrijk onderdeel van onze veiligheidscampagne.