Skip to main content

Engineering

voestalpine Turnout Technology Netherlands B.V. blijft innoveren om oplossingen en verbeteringen te kunnen bieden voor elk wisselprobleem van nu en in de toekomst. De afdeling Engineering vertaalt wisselvraagstukken in praktische constructies en is continu actief met het verbeteren van bestaande systemen.

Moderne CAD-systemen en het complete tekeningenbestand van NS constructies vormen belangrijke instrumenten om snel te kunnen engineeren, detailleren en pro-duceren. Met de aanwezige bovenbouwkennis, gebaseerd op meer dan 100 jaar ervaring, worden praktisch toepasbare bovenbouwconstructies ontwikkeld. De praktijkervaringen van de Mobiele Baan Service worden meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe componenten en systemen. Elk nieuw product wordt uitgebreid getest op functionaliteit en betrouwbaarheid.

Aandrijfsystemen, verwarmingssystemen en tongbewegingen worden onder praktische omstandigheden met geavanceerde meetsystemen getest op een uitgebreide proefopstelling. Voor de ontwikkeling van nieuwe systemen of het ontwerpen van klantspecifieke constructies staan onze medewerkers van de afdeling Engineering altijd ter beschikking.