Skip to main content

Nieuws

  • 2020-10-23

    NRG op hoger niveau door lagere spoorstaaf

    Passtukken inbouwen in bestaand spoor brengt de nodige uitdaging met zich mee. Nieuwe spoorstaven zijn namelijk hoger dan de bestaande – afgesleten – spoorstaven. Het wordt nog ingewikkelder wanneer je een nieuwe ES-las in moet bouwen in bestaand spoor. Dit hoogteverschil wordt over het algemeen opgelost door het ophogen van het ballastbed onder het spoor. Een tijdrovend klusje. Daarnaast is deze oplossing vaak niet de beste keuze voor de kwaliteit van de las, omdat de aansluiting van de las op bestaand spoor kritisch is voor de kwaliteit en levensduur van de las. Ons antwoord op deze uitdaging? De op hoogte gefreesde NRG-las. En op 30 september verliet de eerste op hoogte gefreesde NRG-las ons bedrijventerrein Crailoo in Hilversum.

  • 2020-10-13

    Kwaliteitsdienst voestalpine zet meer dan alleen vinkjes

    Er wordt heel wat afgewisseld door treinen in het spoor. De Nederlandse railinfrastructuur telt ruim 6500 wissels. Ieder wissel is cruciaal voor een onverstoorde treinenloop. Niet verwonderlijk natuurlijk dat deze in perfecte staat moet verkeren. Onze kwaliteitsdienst reist het wissel na levering achterna en checkt een correcte montage van het wissel in het spoor. Alles om de kwaliteit en levensduur van het wissel te garanderen met uiteindelijk een ongestoorde treinreis voor de reiziger. Bij deze werkzaamheden komt echter meer kijken dan alleen het zetten van vinkjes. Productkeurder voestalpine Turnout Technology Netherlands Jos van Eldijk legt ons uit waarom keuring zo’n belangrijke rol heeft bij het bouwen en inbouwen van een wissel.

  • 2020-09-24

    Registreer online voor bezoek aan Crailoo

    In verband met preventieve coronamaatregelen zijn alle bezoekers aan Crailoo verplicht zich online te registreren. Dit kun je al vooraf aan je bezoek doen, snel en makkelijk met de QR-code. Zo houden we Corona buiten de deur en blijven we gezond.

  • 2020-09-15

    Storingsdienst binnen handbereik!

    Vanaf heden zijn de storingsdiensten voor Logistiek, Magazijn en de Mobiele Baan Service nóg makkelijker te bereiken. Ook buiten kantoortijden.

  • 2020-05-20

    Alles voor kwaliteit: nieuwe kurkrubberplaten meegeleverd

    Creatief met kurk, maar dan anders. Vanaf nu leveren wij kurkrubber onderlegplaten bij een bestelling van halve tongbewegingen (54E1 1:9) op betonnen dwars- en wisselliggers. Middels dit product kunnen wij een beter en veiliger spoor garanderen.