Skip to main content

Project Coordinator

De Business Unit Projecten is een zelfstandige, resultaatverantwoordelijke eenheid, verantwoordelijk voor het integrale traject van marktontwikkeling tot en met facturatie van geleverde producten en diensten.

De functie

Binnen deze functie lever je een bijdrage aan de realisatie van projecten en adviseer je over planningen, procedures en communicatie. Je assisteert de Project Leader en participeert in projectteams.

De Project Leader is jouw functioneel leidinggevende. In overleg met de Project Leader worden taken verdeeld, waarbij de Project Leader de uiteindelijke beslissingsbevoegdheid heeft.

Tot de werkzaamheden behoren o.a.:

  • opstellen en organiseren van overall planningen aan de hand van verkregen (interne) informatie;
  • adviseren over planningen en uit te voeren activiteiten op projecten;
  • bijdragen aan het operationeel in goede banen leiden van projecten;
  • op locatie uitvoeren van projectactiviteiten in of rondom de buitendienststelling van de klant;
  • waar nodig escaleren van afwijkingen naar Project Leader;
  • bewaken van de voortgang van projectonderdelen;
  • zorgdragen voor een goede, transparante verslaglegging en administratie van afwijkingen en meer- of minderwerk hierop;
  • zorgdragen voor schriftelijke evaluaties na afloop van het project;
  • overdragen van transportinformatie over gewenste vorm en logistieke wijze van uitvoering aan de juiste afdelingen.

De kandidaat

De kandidaat die wij zoeken beschikt over een afgeronde mbo+ opleiding, bij voorkeur in een technische/logistieke richting en enkele jaren werkervaring in een operationele, projectmatige functie.

Je bent klantgericht, hands-on, communicatief vaardig en je hebt affiniteit met het spoor. Voor het werken onder druk draai jij je hand niet om en je vindt het geen probleem om in het weekend en/of 's nachts werkzaamheden in het veld te coördineren. Daarnaast beschik je over goede administratieve vaardigheden en kun jij goed overweg met diverse digitale systemen en Office programma’s.

Wij bieden...

Een plezierige werkomgeving met nadruk op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een goed marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatie via bovenstaande knop. Voor vragen kun je contact opnemen met een van onze HR collega's.