Skip to main content
Terug naar het overzicht

Jouw stem, wij doneren

2018-12-06 | 

Direct je stem uitbrengen doe je hier. Het AVL, Voedselbank of Linda Foundation - als je één van deze goede doelen een warm hart toedraagt, stem dan nu. Dan maakt jouw doel kans op onze jaarlijkse donatie. 

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Geen kerstkaarten en -geschenken; meer steun voor geweldige initiatieven!

We houden onze traditie in ere. Vanuit de kerstgedachte doneren we aan een goed doel. Met jouw stem bepalen we welk doel we steunen in 2018. Stem nu!

Jaren geleden maakten we de omslag van kerstattenties naar doneren. Gelukkig is dit een gedachtegoed dat we binnen ons concern wereldwijd uitdragen. Steeds minder kerstkaarten en -geschenken. Meer steun voor geweldige initiatieven!

  • Linda Foundation - 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven.
  • Onderzoek immuuntherapie AVL ziekenhuis - Immuuntherapie is een behandeling die ervoor zorgt dat het eigen afweersysteem kankercellen beter kan vernietigen. Het Antoni van Leeuwenhoek is nauw betrokken bij veel grote (internationale) onderzoeken en heeft een voortrekkersrol in onderzoek naar en behandeling met immuuntherapie. De ontwikkelingen gaan snel, maar momenteel is immuuntherapie pas voor een paar vormen van kanker een standaardbehandeling.
  • Voedselbank - In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: “Oog voor voedsel, hart voor mensen“.

#kerstgedachte #goededoelen #eindejaarsactie