Skip to main content
Terug naar het overzicht

Rail Service Centrum bereidt zich voor op komend jaar

2018-01-08 | 

Ons Rail Service Centrum is de eerste twee weken van het jaar gesloten. Alle machines worden nauwkeurig geïnspecteerd en er wordt groot onderhoud verricht. Productie van spoorstaven op uw aanvraag loopt daardoor de rest van het jaar als een zonnetje.

Ons Rail Service Center is deze twee weken gesloten. Jaarlijks sluiten onze fabrieken in januari de deuren, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op het komende jaar. Om u ook gedurende aankomend jaar maximale beschikbaarheid te garanderen en te zorgen dat wij volgens de vereiste kwaliteitsnormen kunnen blijven produceren, worden alle machines nauwkeurig geïnspecteerd en wordt er groot onderhoud verricht. Wij maken daarnaast van de stilstand gebruik om upgrades aan onze machines uit te voeren, zodat deze mee gaan met de tijd en klaar zijn voor de toekomst. 

Vanaf 22 januari zijn onze fabrieken weer operationeel. Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat wij voldoende standaardproducten voor u op voorraad houden, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van deze onderhoudsperiode. Wel moet u er rekening mee houden dat specials en Unicaten in deze periode niet geproduceerd kunnen worden. 

Onze collega’s van de Business Unit Beschikbaarheid helpen u graag verder!