Skip to main content

Door de grote station- en perronvernieuwingen van de laatste tijd komt er (oud) perronmeubilair vrij. Wij nemen dit perronmeubilair in om weer geschikt te maken voor hergebruik voor bijvoorbeeld uitbreiding van de bestaande stations en perrons of vervanging van oud station- en perronmeubilair. Een mooi voorbeeld van duurzaamheid in het spoor. Wij nemen het oude meubilair in, keuren dit conform de opgestelde specificaties en bewerken het indien nodig (stralen en poedercoaten, vervangen klein ijzerwerk).

ProRail werkt hard aan vernieuwingen op het vlak van duurzaam reizen en duurzaam werken. ProRail is in samenwerking met ons een project gestart naar de mogelijkheden om perronmeubilair een tweede leven te geven.
Wij bieden u verschillende abri’s (glas en palen), prullenbakken, plaatsnaamborden en zitbanken. We nemen het meubilair in, slaan het op en organiseren de logistieke diensten. We kunnen het meubilair vaak in bijna ‘nieuw-staat’ weer beschikbaar stellen. Op deze manier is het 20% tot 30% goedkoper dan de nieuwwaarde.

Hieronder vindt u een overzicht van deze producten.
 

Productcode Omschrijving
PM00160 Bak,afval,"Superpole Prestige",vierkant
PM00162 Bak,afval,"Capitole",NS los
PM00202 Bord,stationsnaam
PM00330 Staander,v glasplaat windscherm/abri
PM00600 Glasplaat,2300x1320mm
PM00610 Glasplaat,2300x727mm
PM01020 Bank,zit,m leuning
PM01030 Bank,zit,z leuning

Voor het bewerken en herstellen zijn specificaties opgesteld en na het uitvoeren van de benodigde bewerkingen vindt er weer een kwaliteitscontrole plaats. In geval van directe storing(en) of vandalisme houden we een kleine voorraad aan van deze producten, die direct geleverd kunnen worden.

Stations in Den Bosch, Wormerveer, Hardingveld Giessendam en Breda zijn inmiddels door ons beleverd met hergebruikt station- en perronmeubilair.  

Van dit product is ook een flyer beschikbaar, klik hier.