Skip to main content

Productiestop gecoate spoorstaven vanwege verhuizing

Onze coatinglijn sluit voor 2 maanden haar deuren. In mei en juni verhuist onze prefab spoorstaafcoatinglijn namelijk naar een andere locatie op ons bedrijventerrein. Deze operatie vergt veel tijd en precisie.

Meer vraag naar langere lengtes

Wij hebben gemerkt dat er de afgelopen jaren steeds meer vraag is ontstaan vanuit de markt naar meer en langere lengtes gecoate spoorstaven. Op de huidige locatie is het mogelijk om spoorstaven met een maximale lengte van 36 meter te stralen en coaten. Om de service te kunnen blijven bieden die klanten van ons gewend zijn, is er gekozen om de coatinglijn te verhuizen. Op de nieuwe locatie is het namelijk mogelijk om spoorstaven van maximaal 120 meter te stralen en te coaten. 

Uitbreiding installaties

Tijdens de verhuizing maken wij meteen van de gelegenheid gebruik om onze installaties verder te upgraden. Deze revisie aan de machines zorgt ervoor dat wij weer helemaal klaar zijn voor de toekomst. Ook wordt de lijn uitgerust met een nieuw verwarmings-
systeem, zodat ook leveringen in de wintermaanden geen probleem zijn. 

Geen productie in mei en juni

Gedurende mei en juni is het niet mogelijk om gestraalde en gecoate spoorstaven te produceren. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat wij de standaard lengtes op voldoende voorraad hebben om deze periode te overbruggen. Houd er rekening mee dat de laatste productie vanaf deze locatie in april plaatsvindt. Heb je echter specifieke lengtes of aantallen nodig dan raden wij je aan om deze zo vroeg mogelijk te bestellen, zodat je verzekerd bent van levering. De verwachting is dat de coatinglijn vanaf juli weer operationeel is.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Teamleider beschikbaarheid Arnaud Abbes of met BU manager rail services Tim Brinkman.

Voor meer informatie over ons assortiment gestraalde en gecoate spoorstaven en de voordelen van deze spoorstaafbewerking kun
je terecht op railpro.online.