Skip to main content
Terug naar het overzicht

Ontmoet ons op RailTech Europe

2021-03-23 | 

Op 30 en 31 maart en 1 april 2021 is RailTech Europe dé digitale ontmoetingsplek om relevante matches in de railinfra te ontmoeten. In deze bijzondere tijd is er grote behoefte om samen te komen en inzichten te delen over actuele ontwikkelingen. Het is tijd om samen te bouwen aan een veerkrachtig, internationaal en toekomstbestendig spoor. 

Let's get digital

Wij werken al jaren aan onze digitale aanwezigheid en services in een alsmaar veranderende wereld. Het is dan ook niet zo gek dat wij voor deze eerste volledig digitale RailTech beurs ook het thema 'digitaal' gekozen hebben en graag laten zien waar wij allemaal mee bezig zijn. 

Of het nu gaat over de digitale koppeling van ERP-systemen, over onze meest uitgebreide digitale spoorcatalogus - met duizenden actuele producten - van Nederland, onze innovatieve nieuwsartikelen of ons pas uitgevoerde moderne re-design van onze website. We nemen onze bestaande en potentiele klanten en partners graag hierin mee. 

Digitale transformatie

Wij doen nog veel meer op het gebied van digitalisering en helpen daar graag andere partijen bij om hun eigen digitale transformatie te maken. We hebben er tenslotte allemaal baat bij als we naadloos op elkaar aansluiten. Dit kan op allerlei manieren gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan de lang bestaande oplossing EDI, ons zusterbedrijf voestalpine Turnout Technology Netherlands is al bij ons aangesloten. Denk bijvoorbeeld ook aan de innovatie oplossing OCI – die aan de cutting edge staat van e-commerce in de professionele business-to-business sector. Ons e-commerce team vertelt je er graag meer over tijdens de beurs.

Een circulair spoor: een vergeten gedachtegoed

RailTech Europe is een multi-stream netwerkevenement gevuld met presentaties, workshops en netwerkmogelijkheden. Naast presentaties van de Nederlandse ambassadeur van het Europees Jaar van het Spoor, Wim van Camp, en Diederik Samsom, kabinetschef van klimaatcommissaris Frans Timmermans in Brussel geven ook onze eigen directeur strategische ontwikkeling, Erno Chevallier en focusmanager circulair materiaalgebruik, Akkie Stomphorst een workshop: Een circulair spoor: een vergeten gedachtegoed. 

“Wij zijn ons bewust van de kwetsbaarheid van natuurlijke grondstoffen. Op ons terrein in Hilversum ligt onze zogenoemde railinframijn. Hier verzamelen en sorteren wij gebruikte spoormaterialen vanuit het hele land om weer her te gebruiken en te recyclen. Dit doen we al jaren. Tijdens onze workshop nemen we het publiek mee in onze visie op circulair materiaalgebruik en de oplossingen die we bieden.”

Erno Chevallier en Akkie Stomphorst geven op 30 maart om 13:30 uur de workshop op de Tech stage tijdens de sessie “Sustainability”. 

RailTech Europe 2021 – 30, 31 maart & 1 april 2021

We kijken ernaar uit om jou digitaal te zien op de RailTech Europe 2021, dus aarzel niet om ons aan ons ‘digitale jasje’ te trekken. Naast onze experts op het gebied van onder andere e-commerce, export en hergebruik, staan uiteraard ook onze accountmanagers klaar om met jou in gesprek te gaan. Zien we je daar? Tot snel op RailTech Europe!