Skip to main content
Terug naar het overzicht

Nieuw in ons assortiment - RL500PF coating

2018-05-02 | 

Veel componenten in de spoorbaan zijn gebaat bij bescherming door een coating om corrosie te voorkomen. De coating aanbrengen onder ideale omstandigheden is echter vaak lastig te realiseren en vochtige locaties kunnen de coating bijvoorbeeld in negatieve zin be├»nvloeden. Deze hindernissen zijn nu verleden tijd met de RL500PF coating. 

Wat deze RL500PF coating uniek maakt is dat hij niet alleen corrosiewerend en oliebestendig is, maar ook geschikt is om aan te brengen op vochtige en roestige oppervlakten. De vochtverdrijvende eigenschap van de coating maakt dit mogelijk. Naast spoorstaven is deze coating ook toepasbaar op bijvoorbeeld bevestigingsmiddelen, rughellingplaten, staanders van overwegbomen, seinpalen en ieder ander product vervaardigd van staal en onderhevig aan corrosie.

Meer gedetailleerde informatie over deze coating kunt u hier lezen. RL500PF is verkrijgbaar bij voestalpine Railpro in de verhouding van 1 liter en 5 liter op aanvraag. De bestelcode voor de 1 liter RL500PF coating is 497401. De MSDS van dit product is te downloaden vanaf onze webshop. Vergeet hiervoor niet in te loggen in onze online omgeving.