Skip to main content
Terug naar het overzicht

Lightrailproducten nodig?! - Vanaf vandaag in onze webshop!

2018-09-10 | 

Grote steden groeien sneller dan de rest van Nederland. Studenten, werkenden en toeristen zijn dagelijks afhankelijk van de metro en de tram. Bestaande lightrailtrajecten worden drukker bezet, met alle gevolgen van dien. Dit betekent dat een uitbreiding van de stedelijke railinfra noodzakelijk is. Naast de behoefte aan nieuw spoor is het ook belangrijk om de kwaliteit van het bestaande spoor te verhogen om deze extra belasting aan te kunnen. 

Lightrailspoorbeheerders dragen verantwoordelijkheid voor de betrouwbaarheid en veiligheid van het metro- en tramverkeer. Het is van essentieel belang dat de lightrailsystemen in een veilige conditie verkeren. Onverwachte storingen zijn soms echter niet te voorkomen en efficiƫnte storingsoplossingen kunnen slechts worden uitgevoerd wanneer de juiste onderdelen beschikbaar zijn. Wij dragen hier graag ons steentje (en railtje) aan bij!

Onze webshop is vanaf vandaag uitgebreid met lightrailartikelen. Het is vanaf nu mogelijk om een kijkje te nemen in ons lightrailassortiment en rechtstreeks uw orders te plaatsen.  

Preventief frezen

Zoals u van ons gewend bent, werken wij dagelijks aan productinnovatie. Ook het lightrailassortiment wordt daarbij onder de loep genomen. Zo kunt u binnenkort bij ons terecht voor het preventief frezen van een 49E1 spoorstaafprofiel. Het effect is een langere levensduur en de uitsparing van een aantal cyclische slijpbeurten.

Bij het preventief frezen wordt de ontkoolde oppervlaktelaag van de spoorstaaf minimaal 0,7 mm symmetrisch weggefreesd.

Een uitgelichte selectie van ons lightrailassortiment

Enthousiast geworden?

Nieuwsgierig naar meer lightrailproducten? Bekijk ons lightrailassortiment op de webshop!
Nog niet geregisterd op de webshop? Doe dit dan nu hier!