Skip to main content
Terug naar het overzicht

Kleine bestelling? Geen probleem met onze nieuwe transportoptie!

2021-06-22 | 

Wij werken continu aan de verbetering van onze dienstverlening. Zo is bijvoorbeeld onze webshop onlangs vernieuwd. En nu hebben we een nieuwe mogelijkheid toegevoegd op het gebied van transport: pakketpost. Zo kun je via de webshop ook direct kleinere bestellingen plaatsen in plaats van via de e-mail.

Kostenbesparing én op tijd in huis

Stel je voor, je hebt enkel en alleen een slot, wat schroeven of ander klein materieel nodig. Deze wil je natuurlijk zo snel (en goedkoop) mogelijk bestellen. Voorheen werd dit verstuurd via ons standaard distributienetwerk. Wanneer je een kleine bestelling had, reserveerde je als het ware minimaal een halve palletplaats. Het transport van bijvoorbeeld twee schroeven kostte dan €43,99 extra. ‘Dat moet anders’, vonden wij en dus bedachten we een nieuwe transportoptie. Kleine bestellingen zijn nu, zonder reserveren van de halve palletplaats, mogelijk tot 9 kilo! En dat voor maar € 9,-! 

En om het je nog makkelijker te maken. De webshop gebruikt de informatie uit de masterdata van de artikelen om vast te stellen of de verzending van de inhoud van jouw winkelmand geschikt is voor deze transportoptie. Dan zal het actief worden aangeboden. Met een druk op de knop zo snel mogelijk in huis. Deze optie is overigens alleen beschikbaar wanneer je je bestelling plaatst via onze webshop en geldt niet voor bestellingen per e-mail.

 Voorheen moest ik altijd mijn bestellingen bundelen om slim uit te komen met de transportprijs. Als ik iets vergeten was moest ik alsnog naar Hilversum afreizen om de spullen op te halen. Dankzij de webshop hoeft dat nu niet meer.

 Mocht je meer willen weten over onze webshop? Bekijk dan deze animatie:

Heb je vragen over de pakketpost optie? Neem dan contact op met productmanager Joost van der Horst.