Skip to main content
Terug naar het overzicht

Going digital: onze ES-lijmlas app is live!

2020-02-24 | 

Langzamerhand verdwijnt papier uit het bedrijfsleven. Zo ook bij ons. We kondigden al enige tijd geleden aan dat er hard werd gewerkt aan een ES-lijmlas app. Nu is het dan zover! De app is live en te downloaden op je telefoon, laptop of iPad.  

Digitaal voor ons allemaal

Dit betekent dat het een en ander gaat veranderen op administratief gebied. Als je vanaf nu een ES-lijmlas bij ons koopt, staat deze meteen in je app, zodra dit product ons terrein in Hilversum verlaat. Op het moment dat je deze las in het spoor brengt, vul je in de app in waar en wanneer de las is geïnstalleerd. Na het opslaan van deze informatie kun je het registratieformulier zelf uitprinten en toevoegen aan het opleverdossier.

De komende maand zullen we, naast de app, ook nog werken met de papieren versie. Hou er rekening mee dat er vanaf 1 april geen papieren versies meer worden meegeleverd. Vanaf dat moment doe je de volledige registratie van het product in de app.

Go with the digital flow

Niet alleen maakt deze app de papieren flow overbodig, het is tevens ontzettend gebruikersvriendelijk. Ieder moment kunnen de installatiegegevens via tablet of smartphone worden ingevoerd en kan het formulier worden opgevraagd en / of uitgeprint. Juist vanwege het feit dat deze gegevens nu digitaal uitgewisseld worden, zal ook de nauwkeurigheid van de gegevens in de database omhoog gaan. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat overstappen op digitaal minder ‘overtikfouten’ met zich meebrengt. En een leuke bijkomstigheid: geen frustratie meer van zoekgeraakte formulieren.

Meer informatie

Je kunt de app hier vinden. Mocht je nog geen inloggegevens hebben, neem dan even contact op met onze verkoopafdeling. En check ook even de gebruiksaanwijzing voor het gebruiken van de app.