Skip to main content
Terug naar het overzicht

Gestraalde en gecoate spoorstaven nodig? Nu direct leverbaar!

2020-03-24 | 

Dankzij enkele technische verbeteringen in onze coatinglijn, kunnen we vanaf nu prefab gestraalde en gecoate spoorstaven direct uit voorraad leveren. En - als kers op de taart - ook nog eens tegen een gunstiger tarief.

Ook in wintermaanden beschikbaar

In juli wordt onze coatinglijn uitgerust met een vernieuwde verwarmingstechniek. Zo kunnen wij het hele jaar gecoate spoorstaven produceren. In combinatie met slimmer voorraadbeheer betekent dit dat gecoate en gestraalde spoorstaven ook gedurende de wintermaanden leverbaar zijn.

Gunstig tarief op standaardmaten

Uiteraard staat de klant centraal. Dat houdt in dat bij een bestelling van standaardmaten, wij een gunstiger tarief kunnen aanbieden. Op het stralen en coaten van spoorstaven in standaard maatvoering ontvang je 5% korting! Heb je toch behoefte aan een speciale maatvoering voor jouw project? Dat kan natuurlijk ook. Houd echter wel rekening met een extra toeslag en een langere levertijd. 

Coating voor langere levensduur

De rubbercoating is een polyurea coating. Deze coating heeft een hoge elektrische isolatiewaarde en werkt daarom optimaal bij het beschermen van de spoorstaven tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is deze coating rekbaar en chemisch- en UV-bestendig, dus ideaal voor toepassing in overwegen, industrie- en havengebieden, tunnels en stationsgebieden. Gestraalde en gecoate spoorstaven zijn bijvoorbeeld al succesvol toegepast in de Eurotunnel en op station Sloterdijk.  

Wil je meer informatie hierover? Neem dan gerust contact op met onze Teamleider beschikbaarheid Arnaud Abbes of BU manager rail services Tim Brinkman.