Skip to main content
Terug naar het overzicht

ES-lijmlasapp nu al een succes!

2020-04-01 | 

Na de introductie enkele weken geleden kunnen we concluderen dat de ES-lijmlasregistratie-app tot nu toe een succes is. Onze belofte “alle informatie digitaal en snel bij de hand”, blijkt vervuld te worden.

Onze productmanager Robbert van der Schaaf is blij met de implementatie en het eerste succes. Sinds de app live is, ontvangt hij positieve reacties uit de markt. 

Ik ben heel blij dat deze app nu live is. Dit is een mooie stap in het automatiseren en verbeteren van de ketenprocessen. Niet alleen de ES-lijmlassen kunnen in deze app worden geregistreerd. De volgende stap is om meer producten aan te bieden.

Dankzij de app is het onderhoudsproces van de ES-lijmlassen een stuk overzichtelijker. Niet alleen staat de las meteen in de app na aanschaf, je weet direct waar deze las in de baan ligt. Dat betekent dat in storingssituaties de las sneller gelokaliseerd kan worden. 

Geen papieren rompslomp meer

Vanaf 1 april is de papieren versie van het registratieformulier geschiedenis. De volledige registratie van de las kan dan alleen nog maar via de app gedaan worden. Je kunt zelf kiezen wanneer je de installatiegegevens via tablet of smartphone gaat invoeren. Dankzij het digitaal invoeren van deze gegevens, is de nauwkeurigheid van de database ook flink verbeterd. Minder tikfouten en geen papieren rompslomp meer. 

Mocht je de app nog niet hebben gedownload, volg dan deze link. Voor inloggegevens kun je het beste even contact opnemen met onze verkoopafdeling. De gebruiksaanwijzing van de app vind je hier. Mochten wij nog van dienst kunnen zijn bij het helpen met de digitalisering van je assets dan kun je contact opnemen met Robbert van der Schaaf.