Skip to main content

Service Administration Employee (16 uur p/w)

Onze organisatie is gespecialiseerd in betrouwbare en innovatieve bovenbouwproducten en wisselsystemen voor spoorlijnen. Ons leveringsprogramma omvat componenten voor wissels alsmede volledig voor gemonteerde wisselsystemen voor het hoofdspoor, stedelijke vervoer en industriespoor. Daarnaast leveren wij diverse bovenbouwcomponenten zoals compensatielassen en bevestigingssystemen. Zo’n 65 gepassiondeerde medewerkers werken dagelijks aan oplossingen voor talrijke relaties in de spoorwegbouw. De onderneming beschikt over een productielocatie in Hilversum.

voestalpine Turnout Technology Netherlands B.V. is onderdeel van het wereldwijde voestalpine AG. Het concern richt zich op product- en systeemoplossingen op basis van staal en andere metalen van de hoogste kwaliteit in technologie intensieve industrieën en niches.

De afdeling en de functie

De afdeling Services & In Track Support is verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen, plegen van onderhoud en het oplossen van storingen aan diverse spoorelementen zoals o.a. wissels en kruisingen. De afdeling Services & In Track Support bestaat uit zeven medewerkers.

Binnen deze functie verleen je administratieve ondersteuning bij het proces vanaf de uitvoering van de opdracht tot en met de facturatie. Tot de werkzaamheden behoren o.a.:

  • initiëren en vervolgen facturering Services & In Track Support werkzaamheden;
  • verwerken van service-opdrachten in digitaal systeem;
  • controleren en registreren van uitvoeringsuren;
  • signaleren van verschillen en dit escaleren;
  • verwerken van inkoopartikelen in digitaal systeem;
  • coördinatie met de afdeling inkoop;
  • verzorgen van correspondentie;
  • beantwoorden van email en telefoon, en hier de benodigde acties op nemen;
  • mede bijdragen aan veiligheid, orde en netheid volgens geldende voorschriften en procedures.

De kandidaat

De kandidaat die wij zoeken beschikt over mbo werk- en denkniveau en heeft ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een technische omgeving. Ervaring binnen een storings- en onderhoudsafdeling is een pré. Voor het voeren van administratie draai jij je hand niet om en je doet dit zeer nauwkeurig. Met de diverse Office programma’s kun jij prima uit de voeten en digitale (nieuwe) systemen maak jij jezelf snel eigen. Je bent niet bang om de telefoon te pakken voor het inwinnen van de informatie die je nodig hebt om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Daarnaast ben je een echte teamspeler, integer en communicatief sterk in woord en geschrift.

Wij bieden...

Een plezierige werkomgeving met nadruk op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband, een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatie. Voor vragen kun je contact opnemen met een van onze HR collega's.