Skip to main content

Foreman Logistiscs

voestalpine Turnout Technology Netherlands is gespecialiseerd in betrouwbare en innovatieve bovenbouwproducten en wisselsystemen voor spoorlijnen. Het leveringsprogramma omvat componenten voor wissels alsmede volledig voorgemonteerde wisselsystemen voor het hoofdspoor, stedelijk vervoer en industriespoor. Daarnaast levert voestalpine Turnout Technology Netherlands diverse bovenbouwcomponenten zoals compensatielassen en bevestigingssystemen. Naast de levering van componenten en systemen wordt 24/7/365 onderhoud en service aan alle klanten aangeboden. Zo’n zestig medewerkers werken dagelijks aan oplossingen voor talrijke relaties in de spoorwegbouw.

Voor onze afdeling Logistics zijn wij op zoek naar een fulltime Foreman Logistics.

De functie

De afdeling Logistics bestaat uit vijf medewerkers die zorg dragen voor het beheer van het binnen- en buitenmagazijn waar de uit voorraad te leveren materialen worden opgeslagen.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van vier collega’s die werkzaam zijn op de afdeling Logistics. Daarnaast draai jij zelf ook mee op de afdeling en ben je verantwoordelijk voor een correcte (administratieve) verwerking van ontvangen goederen, retourzendingen, transporten, uitgaven, voorraad, uitgaven en boekingen.

Tot de werkzaamheden behoren onder andere:

 • Ontvangen en controleren van goederen van productie en op locatie;
 • het melden van mogelijke afwijkingen (aantallen, schade) aan collega’s van andere afdelingen zoals planning en inkoop;
 • afstemmen van orders met de planning en het tijdig ter beschikking stellen van de picklijsten voor magazijnmedewerkers;
 • aansturen van de magazijnmedewerkers en het bepalen van de volgorde van de te ontladen en beladen vrachtwagens en spoorwagons;
 • ondersteunen van magazijnmedewerkers in tijdnood met behulp van heftruck, bovenloopkranen;
 • zorg dragen voor de systeemtechnische verwerking van te verzenden goederen;
 • signaleren van (dreigende) tekorten in de voorraad en hier tijdig actie op ondernemen;
 • coördineren van de communicatie met transporteurs;
 • voeren van werkoverleg, de dagstart, functionerings- en beoordelingsgesprekken;
 • doen van voorstellen ter verbetering van het logistieke proces;
 • verantwoordelijk voor cyclecount;
 • toezien op het veilige gebruik en het dagelijkse onderhoud van arbeidsmiddelen en daarnaast ook het juiste gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

De kandidaat

De nieuwe collega die wij zoeken heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding (richting logistiek) en enige ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van logistieke processen en beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden om goed samen te kunnen werken. Overzicht bewaren in een stressvolle situatie is voor jou geen enkel probleem. Je bent je bewust van het belang van veiligheid op de werkvloer en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschift. Wanneer je kennis hebt van een ERP systeem is dat een pré.

Wij bieden...

Een prettige en resultaatgerichte werkomgeving met nadruk op eigen verantwoordelijkheid en initiatief. voestalpine Turnout Technology Netherlands B.V. biedt je een goed marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metalektro.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatie, die kun je mailen aan hr-tsnl@voestalpine.com.