voestalpine Sadef is altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op de markt. Geen enkele sector evolueert zo snel als de solar markt. Nieuwe innovaties en ontwikkelingen in producten en diensten volgen elkaar in sneltempo op. Ons team van 25 ingenieurs bij voestalpine Sadef volgt de recentste evoluties en opportuniteiten altijd van dichtbij op. Recent hebben we de mogelijkheden onderzocht van de AgriVoltaics of AgriPV markt en hebben twee nieuwe solar systemen ontworpen, gebaseerd op onze stalen profielen.  Dit is Sadef profile solutions op z'n best! 

AgriVoltaics AgriPV Agriphotovoltaics
FlexAgri Fruit - solar system for AgriVoltaics

FlexAgri Fruit – Solar structuur

Om fruit in boomgaarden te beschermen tegen hevige hagel- of regenval of zelfs vorst, heeft voestalpine Sadef het FlexAgri Fruit systeem ontwikkeld dat meerdere doelen heeft. Het is een overkapping, gebouwd met stalen profielen dat de fruitbomen uitermate goed beschermt. Daarenboven dient het ook als structuur om zonnepanelen op te plaatsen en zo hernieuwbare energie aan te leveren.

Heb je een project dat je met ons wil bespreken, contacteer onze collega Jos Vandemoortele! 

FlexAgri Vertical – Solar Structuur 

voestalpine Sadef heeft een structuur ontwikkeld dat bifaciale solar panelen kan ondersteunen die in een veld of een weide geplaatst worden. De landeigenaar heeft genoeg plaats tussen de FlexAgri Vertical systemen om te maaien en te manoeuvreren met ander groot landbouwmateriaal. Met dit systeem worden schaarse oppervlakten goed gebruikt en voor meerdere doelen benut!  

Wil je alles weten over onze Steel Profile Solutions voor de solar sector? Bekijk onze overzichtspagina

Hoe worden onze stalen profielen gemaakt? Leer meer over ons produtieproces op onze rolvorming pagina.

 Downloaden  FlexAgri Fruit. PDF503.51 KBeng-GB
 Downloaden  FlexAgri Vertical PDF441.28 KBeng-GB