Als u gebruik maakt van deze site gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken. Meer informatie Ik accepteer cookies

Wij grijpen de toekomst met beide handen aan.

  • “Wij stellen met speciale lastoevogingen de ontsluiting van nieuwe olie- en gasbronnen veilig.”
   Michael Lim,
   Sales Manager, Singapore
  • “Wij geven met onze straalmotorophangingen onmetelijke vrijheid meer veiligheid.”
   Hans Freudenthaler,
   Head of Engineering, Oostenrijk
  • “Wij stellen bij het winnen van olie en gas veilig dat ook over grote afstanden alles perfect functioneert.”
   Robert Scott,
   Managing Director, USA
  • “Wij zorgen bij bedrijfsvoertuigen voor meer veiligheid en stabiliteit.”
   Kevin Hu,
   Managing Director, China
  • “In een voortdurend veranderende wereld maken wij mobiliteit en energievoorziening mogelijk.”
   Corporate
  • “Wij ontwikkelen steeds sterker gelegeerde materialen om zelfs aan de extreemste eisen op het gebied van olie en gas te voldoen.”
   Johann Zand,
   Head of Business area Energy, Oostenrijk

voestalpine

  • Strategie 2020
   Wij onderzoeken de toekomst. Als stuwende kracht en innovator herkennen wij vandaag al wat morgen overal ter wereld standaard zal zijn.
   "Ook in de toekomst gaan wij steeds meer componenten, onderdelen en geprefabriceerde elementen voor de hoogste eisen vooral voor mobiliteit en energie, maar ook in andere industriesegmenten, ontwikkelen en op de markt brengen“.
  • Onderzoek & Ontwikkeling
   Met 130 miljoen euro voor onderzoek & ontwikkeling en ruim 760 onderzoekers zijn wij een zeer onderzoekintensieve industrieonderneming. Onze talrijke nieuwe octrooien en bekroonde high-tech toepassingen spreken voor zichzelf. Wij onderzoeken en ontwikkelen met liefde voor het detail en samen met ruim 100 wetenschappelijke instellingen op de hele wereld. Voor ons is onderzoek & ontwikkeling een kwestie van samenwerking tussen alle ondernemingssectoren.
  • Human Resources
   Wij investeren consequent in bijscholing en maken daarvoor ook actief gebruik van diverse onlinemedia om onze 47.500 medewerkers op de hele wereld in netwerken met elkaar te verbinden. Tevens onderhouden wij human resources programma’s voor talentstimulering, ondersteuning van gezinnen, individuele work-life balance en talrijke andere programma’s.
  • Milieu
   Met zo’n 270 miljoen euro per jaar spannen wij ons in om ervoor te zorgen dat ook onze kinderen in een intacte wereld kunnen leven. Te beginnen bij recycling via het stimuleren van duurzame energieën tot en met de zelfvoorziening van onze locaties. Zo lopen wij op milieugebied niet slechts een stap voorop, maar zijn brancheleider. Staal is ons grootste milieu-argument – van de productie en het gebruik tot en met het hergebruik.

Bedrijven en producten

  • Markt
   ”Wij zullen vooral in Zuidoost-Azië inclusief China, in Zuid-Amerika en – in nismarkten – ook in de VS en Canada snel groeien. In Europa gaat het om de duurzame zekerstelling van onze huidige positie. Maar al de komende vijf, zes jaar zullen wij het buiten-Europese omzetaandeel tot ca. 40% verhogen”, aldus Wolfgang Eder, CEO van voestalpine AG.
  • Producten
   Met haar producten van topkwaliteit is de voestalpine Groep een belangrijke partner van de auto- en consumptie­goederenindustrie in Europa en van de olie- en gasindustrie op de hele wereld.
  • ”De cirkel van staal”
   Staal is voor 100 procent recyclebaar.
   1. Staalfabriek: staal
   2. Staalfabriek: edelstaal
   3. Spoel
   4. Edelstaal blok: gereedschapsstaal
   5. Perserij
   6. Achterklep
   7. Reserveonderdeel: achterklep
   8. Recycling/fijnmaken: gereedschapsstaal
   9. Schrootkubus

Ondernemingsblog

Over voestalpine De voestalpine Groep is een technologie- en kapitaalgroep op staalbasis die wereldwijd actief is. Met haar producten van topkwaliteit is de Groep een van de belangrijkste partners van de auto- en consumptiegoederenindustrie in Europa alsmede van de olie- en gasindustrie op de hele wereld.
Feiten
50 landen op alle 5 werelddelen
500 bedrijven en locaties van de Groep
48.500 medewerkers op de hele wereld
Earnings FY 2015/16
€ 11,1 Miljard opbrengst
€ 1,6 Miljard EBITDA
VOE.VI
+30.90 €
Over voestalpine De voestalpine Groep is een technologie- en kapitaalgroep op staalbasis die wereldwijd actief is. Met haar producten van topkwaliteit is de Groep een van de belangrijkste partners van de auto- en consumptiegoederenindustrie in Europa alsmede van de olie- en gasindustrie op de hele wereld.
© 2016 voestalpine AG