Skip to main content

Împreună ca echipă voestalpine

Ne mișcăm împreună pentru o cauză bună în cadrul „voestalpine cares run”. Începând cu 15 aprilie 2023, angajații voestalpine nu vor face ceva doar pentru sănătatea lor, ci vor ajuta și persoanele aflate în dificultate. Punem lumea în mișcare alergând, mergând, făcând drumeții, plimbându-ne în scaunul cu rotile sau mergând cu bicicleta de mână împreună, colectând totodată puncte „cares” digitale. Nu este vorba aici despre baterea recordurilor sau de parcurgerea celei mai lungi distanțe, ci de colectivul participanților care doresc să facă o diferență împreună.

Pas cu pas, donațiile de la voestalpine pentru scopuri caritabile sunt deblocate. În acest fel suntem parte a unei lumi durabile și mai bune — nu doar prin produsele noastre, ci și prin susținerea proiectelor de asistență internaționale.

Herbert Eibensteiner

voestalpine își asumă responsabilitatea socială în locațiile sale. În cadrul voestalpine cares run dorim să ne consolidăm activitățile sociale la nivel mondial: angajatele și angajații își unesc forțele sportive pentru a face lumea un pic mai bună.

CEO Herbert Eibensteiner

Ce am realizat deja

Prin intermediul fiecărei activități sportive sunt completate treptat cercurile cares. Fiecare cerc reprezintă o etapă de donație și, totodată, o sumă donată definită. Banii sunt primiți de proiectele caritative selectate.

Despre asta e vorba

Start: 15 aprilie, 2023

voestalpine cares run începe în data de 15 aprilie, 2023 și se desfășoară până pe max. 30 iunie, 2023.

Scopul nostru

Cât mai mulți angajați trebuie să contribuie pentru a debloca suma maximă a donației.

Proiecte de asistență internaționale

Donațiile merg către proiecte caritabile selectate.

Proiecte de donație

Asistență de urgență pentru familiile aflate în dificultate

Crucea Roșie austriacă

Ca parte a asistenței de urgență individuale acordată de Crucea Roșie austriacă, familiile aflate în situații dificile în vecinătatea companiilor austriece voestalpine primesc asistență rapidă și imediată.

Back to school: Digital Learning Center

Digital Learning Center

Milioane de copii sunt pe fugă în Ucraina. Prin intermediul acestui program, UNICEF dorește să le ofere din nou copiilor acces la educație prin intermediul ofertelor de învățare digitală.

„Blue Dots” România

Blue Dots

Valul de refugiați determinat de războiul din Ucraina vizează în special femeile și copiii. UNICEF este prezent la fața locului prin intermediul centrului „Blue Dots” pentru a oferi protecție, îngrijire de bază și asistență medicală.

Asistență de urgență pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria

pentru victimele cutremurelor

Atunci când nevoia este stringentă este important să reacționăm rapid și în interesul oamenilor: Sub forma unui pachet cuprinzător de asistență de urgență, concernul voestalpine a donat 300.000 de euro pentru proiecte specifice derulate de UNICEF, Medici fără frontiere și Hilfswerk International.