Ons doel: 100% kwaliteit - elke dag.

Als materiaal- en processpecialisten ontwikkelen wij samen met onze klanten productoplossingen die aan de steeds hogere eisen voldoen en een succesvolle aanwezigheid op de markt voor onze klanten garanderen. Langdurige samenwerkingen, de hoogste kwaliteitsnormen en een innovatieve geest maken ons tot de toppartner voor innovatieve carrosseriecomponenten.

Het kwaliteitsmanagement van voestalpine Automotive Components Cartersville Inc. is conform ISO 9001 en VDA 6.1 gecertificeerd. Deze certificeringen vormen de basis voor onze interne procedures en werkinstructies, die de kwaliteit van onze processen en onze output garanderen.

Kwaliteit schept zekerheid en is een onmisbare voorwaarde voor succes op lange termijn. Het is een essentieel onderdeel van de activiteiten van voestalpine Automotive Components Cartersville Inc. om maximale kwaliteit te garanderen en het bedrijf duurzaam te ontwikkelen. In de hele onderneming zijn gekwalificeerde procedures voor productieprocessen geïmplementeerd. Voortdurende verbetering wordt gemeten aan de hand van belangrijke benchmarks, het vaststellen van doelstellingen en de bewaking van de verwezenlijking van die doelstellingen.

Voor ons is kwaliteit niet alleen het resultaat van individuele activiteiten, evaluaties en beoordelingen, maar ook een holistisch principe – van planning tot levering van het product. Het continue verbeteringsproces is een essentieel onderdeel van de kwaliteitsfilosofie van voestalpine Automotive Components Cartersville Inc.

Kwaliteit betekent ook de markt observeren, de voorkeuren van de klant identificeren en snel kunnen inspelen op veranderingen. De voortdurende verbetering van onze interne en externe processen en de voortdurende ontwikkeling van de vereiste kwalificaties versterkt het vertrouwen van onze klanten in voestalpine Automotive Components Cartersville Inc.